Som tehotná?

16. feb 2024

Ahojte chcem sa opýtať , mám 38 deň cyklu. Mala som dostať svoje dni 11.2 ( dala som si ale jednu tabletku norrethisteron na oddialenie - osobný dôvod , viac som potom neuzila.. a čakala som .. kedy mi prídu áno viem narušila som si cyklus zbytočne.
No a odvtedy Svoje dni nemám .. 🙂
Áno s manželom sa snažíme o bábätko preto nechceme cez najvacsiu šancu , a cez ovulaciu keďže máme 3 chalanov 😂😂 Splodenych takto ..nech v tom je jasno a áno viem že otehotnieť sa nedá len počas ovulácie kebyže sa tu nájde nejaká dôležitá osoba.
Moja šanca počas toho keď sme mali s manželom sex , bola nízka na otehotnenie. Snažíme sa od januára tohto roku , veď nesilime to.. väčšinou sme mali styk kde bola nízka šanca .. moja otázka znie , je možné že som tehotná ? Robiť test je skoro , či čakať či mi prídu dni 🩷 alebo je to tou tabletkou, a proste len počkať ďakujem..dnes a stále nič menzes nemám myslím si že od tabletky uplynulo dosť dni nepoviem kebyže užíjem viac ale jednu 🤔 ďakujem za názor a pomoc radšej anonymne lebo v dnešnej dobe normálnej odpovede sa nedočká človek len hejtu pekný deň;))

janai1
16. feb 2024

5 dní ti mešká a na test je skoro? Prečo?
Urob si test

autor
16. feb 2024

@janai1 ďakujem skúsim 🙂 tak mám tri deti a som s nimi sama a bývame v novom takže nie je také ľahké s nimi ale ďakujem 🩷🩷

autor
16. feb 2024

@janai1 tak myslela som že je to tou tabletkou predsa šanca bola nízka ..otehotnieť ..

koniarova
16. feb 2024

Urob ten test a budeš mat jasno. 5 dní je bohato dosť.

zuza265
16. feb 2024

Kedze ti uz menstruacia akoby meska, tak si urob test a zistis, ci je to tabletkou, alebo si tehotna🤗 aspon budes vediet ci ms cakat. A len aby som pochopila - nechcete sex v den ovulacie, aby to nebol znova chlapec?🙂 takze skusate par dni pred predpokladanou ovulaciou?

ailiba
16. feb 2024

Bud si tehotna, alebo to sposobila ta tabletka a rozhadzala ti cyklus. V kazdom pripade ti uz test ukaze spolahlivo, ci si, alebo nie si tehotna.

autor
16. feb 2024

@zuza265 presne tak 🙂 a viem že nemusí to byt dievča 🙂 chceme to skúsiť 🙂

autor
16. feb 2024

@ailiba skúsim si urobiť test 🙂 ďakujem

autor
16. feb 2024

@koniarova ďakujem urobím ;)

autor
16. feb 2024

@zuza265 ono skôr nám to vždy vychádza keď je manžel doma že nízka šanca preto aj táto otázka .. a mali sme sex v nízkej možnosti otehotnieť čo zevrsj nie je možné keďže na otehotnenie treba vajíčko ktoré treba oplodniť počas ovulácie čo som ja nemala preto sa pýtam 🙂

iduska13
16. feb 2024

Ja len k tej nízkej šanci otehotnieť podľa aplikácie.... Práve ju uspávam 😃

autor
16. feb 2024

@iduska13 áno ? Rozkošné 🩷🩷🩷 veď , viete čo skúšala som na inej stránke a tam ma Maminy riadne do mňa šli. Hejtyyy brutálne .. a tuuto také milé slova od vás 🩷🩷🩷

iduska13
16. feb 2024

Také sa nájdu vždy a všade, niekto si svoju frustráciu vybije na nesprávnom mieste a ani netuší ako toho človeka môže zraniť.... Každopádne, ak sa snažíte držím prsty.
Inak, u nás je to tiež 4. drobec 🙂

autor
16. feb 2024

@iduska13 no ďakujeme , presne tak .. len mi matky by sme mali cítiť s matkami , oporou si byt a nie čakať ktorý komentár ma viac like. 🥹
Viete čo u nás by tiež 4 ak mala nádej len neviem či mám plakať alebo byt happy 🩷😂😂 keďže mám doma troch chalanov vo veku 4,2,1rok😂😂😂😂😂

autor
16. feb 2024

@ailiba a ak tehotná niesom , ms mi príde sám ? Či ako 🙄🙈veď už by mohol , nečakala som že jedna tabletka mám to na predpis urobila takéto divočinu totálnu. 🤔

iduska13
16. feb 2024

No budete to mať veselé teda 🙂 my máme väčšie rozostupy a niekedy mám dosť. Všetky matky s deťmi s takými malými vekovými rozdielmi majú môj obdiv.

autor
16. feb 2024

@iduska13 zlata , ďakujem 🩷

zuza265
16. feb 2024

Prepac zle som potom pochopila prispevok🤗 chapem. A sanca je. Ak ste mali sex pred ovulaciou (kludne aj tyzden pred), tak je sanca 🙂 drzim silno prsty

autor
17. feb 2024

@zuza265 práveže vôbec sme nemali sex pred ovu 😂😂😂 ja už som z toho jeleň nech pozerám do kalendára , som si znacila všetko nízka šanca 🤷‍♀️

autor
17. feb 2024

@zuza265 buď to bolo po ovulácii , než plodného obdobia kde bola nízka šanca otehotnieť 🙈 chceli by sme dievku 🩷🤔

zuza265
17. feb 2024

A ovulaciu mas odsledovanu?🤗

koniarova
17. feb 2024

Urobila si ten test?

autor
17. feb 2024

Ženy ja som z toho nejako v riti 😳😳😂😂urobila momentálne teraz neviem či mám plakať alebo sa tešiť

autor
17. feb 2024

Podľa poslednej ms by som bola v 5 tt, to je nejaká hlúposť nie 🤔

koniarova
17. feb 2024

Si tehotná. To je úplne jasné.
Prečo hlúposť? Veď to sedí.

sofia1979
17. feb 2024

No na 5tyzden slabšia tá čiarka uvidíš k Dr treba zájsť zmerať hcg, ale možno len málo farbiva

autor
17. feb 2024

@koniarova pretože som mala nízku až nulovú šancu na otehotnenie , chceli sme mimo ovulácie skúsiť a mimo vysokej šance na dievčatko 🩷🤗 že skúsime , ty kokos a odpálilo mi dekel 😂😂😂😂

autor
17. feb 2024

@sofia1979 och viem hej ,idem v pondelok 🙂

autor
17. feb 2024

@zuza265 ms mám nepravidelnú , ale vždy si sledujem a vždy keď sme mali sex tam nízka možnosť. A na oplodnenie , je potrebné vajíčko a ovulácie nechápem 😂😂😂😂proste ale každopádne tesim 🙂

ankare
17. feb 2024

Gratulujem! A daj vedieť, či sa dievka podarila. Prajem Ti ju zo srdca! (Mám dvoch synov) ❤️❤️❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre