Ahojte baby som trochu nervózna lebo neviem, čo si mám myslieť. Už 5‐ty deň mi meškajú, cez víkend som si robila testy vlastne v sobotu aj v nedeľu a oby dva mi ukázali 2 čiarky nepociťujem skoro žiadne zmeny len mám stále pocit ako by som mala dostať menštruáciu ( bolesť v podbrušku) sem tam mám pocit ako by mi kyselina stúpala do hrdla. Posledné dni mám aj riedku stolicu ale inak som úplne ako predtým. Som nervózna lebo neviem čo si mám o tom myslieť, či som či nie som. Čo si o tom myslíte? Za všetky rady vopred ďakujem.
si 🙂
Dve ciarky maju vacsiu vypovednu hodnotu ako vsetky pritomne aj nepritomne priznaky a subjektivne pocity
Precitaj si navod k testu.
🎉
Ešte aké príznaky chceš mať? Si tehotná
V návode sa môže písať hoc čo. Počula som, viacero vecí o týchto testoch preto som zmetená. Už mi bolo povedané, že mi môže ukázať 2 paličky a nemusí to byť práve tehotenstvo. Ak by som verila návodu tak sa nepýtam tu logicky...
@bleblee19 naco ste ich potom kupovala.ked ste pocula viacero veci na tieto testy🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Je potom od teba sympaticke ze veris cudzim zenam a vysledku nie. Resp ani navodu.
Toto je jasne viditelna ciarka. Ziaden duch.
Takze ano si tehotna aj s priznakmi. Bolest podbruska. Meskajuca ms. Kyselina….
@natalka13 Ja nepisem o statistike ale o pravdepodobnosti. Gynekolog ti odppruci antiku kadehaku, lebo ma z toho zisk. Ale bavme sa logicky, kolkym ta antika zlyhala? A kolke mali prerusovanu suloz a funguju aj 20.rokov tak a ziadne tehotenstvo.
Nie od veci sa robia odbery na hormony, ked lekar ide antiku predpisovat. Teda si vezmi, ze beres antiku, a zrazu sa pridruzi nejaka diagnoza o ktorej netusis a antika straca svoj ucinok.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bleblee19 určite si 😊