Prosím vás baby ako to je pred MS som mala s priateľom sex a aj sa urobil normálne domna a po 3 alebo 4 dňom som dostala menštruáciu ktorú som mala ako vždy po 6 dní koniec a včera bolo týždeň čo mi skončila a včera som začala kus špinit no len ozaj kus za deň možno len trosku raz a a aj dnes rovnako čo to môže byť ?som tehotná alebo ako ? Inak sa pokúšame o malé
@avakona no to ma nenapadlo dnes vôbec a za ďalšie by to asi tak skoro neukázalo
Ešteže ta napadlo napísať na MK, tu baby určite budú vedieť ci si tehotná alebo co ti je👍
Ako mozes byt tehotna ked si mala menstruaciu? Na 99,99% tehotna nejsi.
Baby to naozaj toto ?veď sa normálne pýtam vás čo je na tom zle čo som spravila zle povedzte mi ? Písala som len zato lebo som chcela vedieť skúsenosť a či je možné otehotnieť alebo kvôli čomu špinim
Najjednoduchšie urobiť test, alebo navštíviť gynekologiu 🙂 tehotná podľa mna nebudeš ale môže to byt iný problém, nemusí to taktiež znamenať nic. Tuto ti to však nikto nepovie ..
sex+4 dni+6dni+7dni, cize mas 17 dni od styku, to ti test ukaze... nikto tu vestecku gulu nema, zajtra si sprav a budes mat istotu
A nemáš skôr ovuláciu s trochou krvácania? Inak baby majú pravdu, mala si ms, nespravíš test ako máme vedieť či si tehotná? (skôr nie)
Ďakujem vám skúsim zajtra zavolať a objednať sa na vyšetrenie radšej dúfam že to nebude nič vážne lebo teraz mam veľké bolesti podbrušku také pichanie veľké a začínam viac krvácať možno zbehnem aj na pohotovosť
Ak si mala mm tak keď spinis môže to byť začínajúca ovulka
A 18 rokov si uz mala? 🫣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Neviem ci si tehotná, nemám vestecku guľu. Ale čo viem určite je, že si asi z tých jednoduchších, lebo v opačnom prípade by si si už dávno predsa UROBILA TEHOTENSKY TEST.