V skratke. Nechranený sex po 8 rokoch - zhoda náhod v deň ovulácie (podľa neskorších výpočtoch), moj menzes je vaščinou na hodinu presný a hlavne neskutočne bolestový!!!!!!!! a teraz 3 dni nič. Prvý deň nástupu menzesu ružový výtok, druhý deň som si šla robiť test, ale keďže som si na intimke našla hnedý výtok, ako pred menzesom, hoci slabší, nechala som to tak, a večer bol zasa ružový.... Test je negativ, ani ducha nevidím...... Keďže šlo o nechránený sex, počas toho som si všímala, že ma občas pichlo v maternici, sem tam jemná nevoľnosť..... inak všetko ok..... test som si robila 30 DC, asi najskor som v tom, čo myslíte?
Toto iste som mala minuly mesiac a nic. Nakoniec mrcha prisla i ked o den dva neskor.
Sprav si ďalší test o pár dní alebo zájdi na gyndu.. budeš mať istotu.. 🙂
no mne momentálne 3 dni nič, a ružový výtok som nikdy nemala..... človek keď to veľmi chce, tak si aj dosť namýšľa :(
Len toto čakanieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......................................................................... = správne vyslovené 🙂))))
Pred paru rokmi mi meškal menzes 4 týždňe, test negativ - doktor to ultrazvukom potvrdil, hoc mi na fóre písali, že to ešte nemuselo byť vidieť a možno som aj bola tehu..... Och, keď človek tak veľmi chce, ale nevie čo može čakať....
nič ???
Ahojte baby..@leniva mam podobny problem ako ty..pred tyzdnom som cakala mrchu a v sobotu som mala ruzovkasty vytok uz som si myslela ze som dostala..do vecera nebolo nic len brucho bolelo jak pri ci pred ms..vecer som mala uz len troska hnedasty vytok a zase nic..v nedelu rano to iste a odvtedy uz vobec nic..neviem co si o tom mysliet. Ms nikde aj testy boli negativne..zazili ste uz take nieco? 😖 Resp neviete mi povedat vie urcit tehu z krvi aj obvodny lekar bez toho aby som to od neho ziadala?
@andi125 ahoj prezivam momentalne presne to iste :( som 16 dpo a v piatok 14dpo som mala dostat mrchu, miesto toho velmi slabulinke spinenie, skor hnedasty vytok, vcera to iste a dnes uz aj s troskou krvi, taky ruzovy ☹ test tiez negativny vcera...dnes testovat nechcem, ale zajtra este skusim...vsetky pocity by sedeli na tehu, akurat zatial nezvraciam, ale nechutenstvo a zle mi byva...tiez ma napadlo ist k lekarovi, ale je este skoro a nemame ani pozit tehu test, takze by nas tak akurat mohol vysmiat...pockam urcite uud do pozit tehu testu a ak nie, tak este tyzden a potom by som sla...ty si kolky den po ovu?
@bar12 noo tak to sme veru podobne..po ovu ani neviem kolko ale podla ms kalendara by som uz pomaly mala mat dalsiu..ano spinenie som mala iba minulu sobotu a nedelu rano od vtedy nic..v podstate mi to prislo asi 3 dni pred utorkom nez som cakala ms ale nie ze to bude jeden a pol dna a potom nic..v podstate som mala uz len priesvitny troska vytok ale ine nic..v zivote sa mi to nestalo ani som pred ms nespinila vzdy som hned dostala a teraz uplne ine to bolo..a strasne zavraty mam posledne dni sa mi zatmieva pres ocami aj divne od zaludka obcas ale nie na vracanie aj unavenejsia som takze neviem..testy negativne..akurat som bola v piatok u obvodnej na krv a zajtra mam volat po vysledky preto sa pytam ci vie povedat z krvi aj ona..ms pochybujem ze dostanem bo sa necitim tak zeby malo dojst..a testovat nemam chut ked furt negativne boli vies a to cakanie heh 😖 . ak lekarka nic nepovie tak musim ist na gyndu. Len dufam ze testy mi klamu a nemam ziadny iny problem..ty by si cakala uz druhe babo? 🙂
@andi125 aaa, tak ja som myslela, ze ti to spinilo v den ked mala ms prist...tak to je velka pravdepodobnost, ze to bolo spinenie z uhniezdovania 🙂 ked to boolo len jeden den a tak par dni pred ms...neboj, urcite si tehu!!! vsetko tomu nasvedcuje!!! mozeme sa vykaslat na test, ze je negat...no a brala ti krv priamo na toto? pokial si ju priamo o preukaz tehu neziadala, tak to urcite nebrala...naozaj ale netusim, ci to obvodaci zvyknu brat...a kedy si robila posledny test? no je to hrozne toto cakanie, ale v tvojom pripade by som bola kludna, naozaj to vyzera na uhniezdovacie spinenie, z coho by som bola kludnejsia 🙂
ano ja by som uz druhe cakala 🙂 od decembra sa snazime, ale v decembri to nevyslo...ja mavam pattydznove cykly dlhe, tak mne ani kazdy mesiac ovulka nevychadza...
@bar12 no baars by si mala pravdu bo uz si neviem predstavit co ine by to bolo a tehotna som este nebola neviem co to presne obnasa 😅 kebyze nepride ms alebo by len meskalo tak ok ale to spinenie co som predtym nemala tak to je podozrivejsie noo..krv mi nebrali vyslovene na tehu bolo to tak vseobecne na vysetrenie krvneho obrazu preto neviem zeci to bude vediet z toho lebo som nespominala nic k tomu kedze presne test z piatku bol negativny a ms by meskala len paru dni hoci mne vzdy chodi presne prip troska skor..a to este nic neznamena..takze uvidim zajtra kes budu vysledky ci povie daco lekarka ci nie..len som na ihlach ze co sa deje hihi 🙂 ..ahaa ze ty tak mavas rozumien..clovek uz by tak aj chcel ze potom nevie ze ci su to priznaky alebo je tehu nie 🙂 ..pri prvom si ake mala priznaky resp kedy si to zistila?
@andi125 urcite ti teda dr nepovie z krvneho obrazu ☹ lebo by musela dat konkretnu poziadavku na hcg aby to zistila...ale aj par dni meskajucej ms by mohlo stacit, aby to v krvi bolo, ale musela by si jej to povedat...takze od dr zajtra si nebudes mudrejsia ☹
no mna prave rozbolelo podbrusko dost a spinenie silnie uz do krvava, tak sa bojim, ze sa ms spusta a nic z toho ☹ len nerozumiem tomu spineniu dva dni, nestava sa mi to...
pri prvom som si robila test 17dpo a uz boli pekne kolajnicky a ´priznaky som nemala skoro ziadne, teda aspon si to nepamatam...potom trochu neskor som dost zvracavala do tretieho mesiaca a bola som viac unavena, ale nic viac...potom uz to bolo bezproblemove tehu aj s porodom 🙂
@bar12 hej rozumiem noo toho som sa obavala bo by som najradsej keby mi ona rovno povedala ze som hh 😀 ale to asi fakt vela by som chcela..no ked budu vysledky celkovo dobre tak pojdem ku gynekologicke ze co dalej..ahaa ze si asi dostala ms co noo to je skoda..ale tak este sa dlho nepokusate takze to urcite coskoro vyjde..a toto veru spinenie je podozrive hlavne ak nezvyknes mavat co ani ja..daktore baby som citala ze mavaju par dni a potom sa im spusti ms alebo spinia viac dni nie tak kratko...a super ze si mala take celkom v pohode tehu ako pises 🙂 ..no som velmi zvedava co jak bude..uz tooolko vela diskusii a otazok na fore som tu precitala o priznakoch negativnych teatoch a sposoboch otehotnenia ze by som o tom knihu mohla napisat 😀
@bar12 dakujem a tiez drzim palce aj ked teraz nie ale nezufaj isto to vyjde uz potom 😉 a po akom case skusate mimi ake velke dieta mate? Som fakt zvedava ci to bude ono urcite ti napisem potom..uz cely tyzden som bola z toho taka nervozna heh ze veru veru uz si same z toho citania priznaky tehu nachadzame 😅
Ahojte.chcem sa vás spýtať,že mala som nechránený styk s priatelom minuly tyzden v nedelu,pondelok aj dva krat a este v utorok...a dnes som si všimla na nohavičkách taký slabulinký hnedý výtok.Aj keď idem na malú,tak na papieri je troška vidieť,že je tam niečo hnedè...Menzes mi má prísť až o 12 dní...Čítala som tu už všeličo,ale každá čo tu písala tak ten výtok mali až keď im meškal menzes.Tak sa vás preto pýtam,že je to len pár dní čo sme to robili doplna a mohlo by to byť ,že sa to tam už uhniezďuje?lebo nezvykla som mávať len tak takyto výtok.ani nesvrbí nič...troška som sa zlakla,že čo to je.ale jedine ma napadá tehotenstvo.Poraďte mi.ďakujem
@bar12 ja mam v telefone taku aplikaciu kde mi vyznacuje kedy mam plodne dni a ovulaciu.takze v nedelu som maala zevraj plodne dni,pondelok aj utorok a podla telefonu ovulaciu vo štvrtok.zevraj spermie ziju aj niekolko dní nie? A vcera bola sobota a som si vsimla taky slabulinky hnedy vytok.potom aj vecer ked som isla na wc tak na papieri som to mala a dnes ked som isla rano cikať tak som na papieri uz nic nemala.my sme sa len teraz snazili ist doplna.nikdy predtym sme to nerobili tak ze to islo domna.len tieto dni co som pisala ,sme sa prvy krat len tak pokusili...a tak preto sa pytam ze teda co by to mohlo byt? Ci to uhniezdnovanie teda...no neviem,lebo este som nebola tehotna 🙂 a este dnes ma troska bolia krize ked sedím...
@beus15 trosku ale musis sledovat aj svoje telo, nemozes sa spolahnut iba na aplikaciu v mobile, nemusi mat pravdu ☹ nie vzdy je ovulacia v strede cyklu a vacsinou je to tak, ze cim ma zena dlhsi cyklus, tym sa jej aj ovulacia posuva dalej...ja napr mam 35 dnovy a ovulku mavam 21, 22 den cyklu...ak by si mala mat vo stvrtok ovulaciu, tak sa staci snazit dva dni pred tym, viac netreba, uz sa potom znizuje sanca spermii na prezitie, ak je to viac ako tri dni pred...takze najistejsie je cez plodne skusat tak kazdy druhy den az do ovulacie...no a spinenie jednodnove moze byt cez ovulaciu, ked dojde k uvolneniu vajicka a potom pri uhniezdovani, ale to by malo byt 5-10 den od ovulacie,co mi u teba velmi nesedi... ☹ jedine, ze by si tu ovulaciu mala uz niekedy v tu nedelu, pondelok, utorok napr...medzi stvrtkom a sobotou su len tri dni, to je malo pravdepodobne, ze uz by dochadzalo k uhniezdovaniu...ale vravim,mozno si ovu nemala vo stvrtok ale skor...tak drzim palce, nech vam to vyjde co najskor! 🙂
@bar12 a tak ani ja moc neverim nejakej aplikacie,ale skusili sme 😀 a ja pri ovulacii som nikdy nemala takyto vytok . Ja som skor taka ze vsetko včas spozorujem na sebe.takze nikdy som taketo nemala.a vies prave ked sme sa rozhodli ze to vyskusame tak mam take hnede.no preto mi to je cudne.ved uvidim ked si spravím test.alebo kebyze mi meska menzes.ja mam taky vselijaky ten cyklus lebo mne zvykne niekedy 2-3 dni meskat a napr na druhy mesiac mi pridu o 3 dni skor.mne to takto vzdy robí.Podla toho kalendaru mam 24 dnovy cyklus.posledny menzes som mala 30 januara do 5 februara.a potom po menzese sme isli na to.toho 9 februara v nedelu a potom do toho utorka sme... takze neviem no.uvidim co by to mohlo byt.aj tak dakujem ze si mi odpísala 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
....