Ahojte, pred nedávnom som sem písala že sa s priateľom snažíme o bábätko. V ten čas by mi ani vo sne nenapadlo že by sa mohlo zadariť. Lenže 3 dni mi mešká ms… Test si ešte nerobím čakám ešte či príde.
Keďže nemám žiadne príznaky akurát včera som sa na tele cítila veľmi slabo, dnes už to je lepšie. Sem tam ma pichne na pravej strane v podbrušku a dosť mám citlivé bradavky. Vôbec nemám bolesti ako na ms… Minule tehotenstvo si pamätám že som mala bolesti ako na ms. Tak neviem čo si myslieť. Test si chcem spraviť až zajtra ráno. Aké ste mali príznaky vy? Ďakujem za odpovede
@h2 A akú si mala tú menštruáciu? Nebolo to rozoznateľné? Toto ma veľmi zaujíma, že ako to je v tehotenstve.
@medda_beda No áno, bola slabšia, aj kratšia, ako zvyčajne, hlavne tá druhá, preto som si aj hneď po nej robila test.
@h2 Tak to by som si ja nevšimla.Mňa posledné 2 roky prekvapuje každý mesiac iná.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@betka1_41 Ak ste sa snažili, čiže mali nechránený styk počas ovulácie, mešká ti menzes a máš citlivé prsia, tak podľa mňa smelo môžeš robiť test, myslím, že to tam bude.