Ahojte baby chcem sa spýtať ci je mozme ze mozem byt tehotna ale test to neukazuje ? Bolia ma prsia mam take jemne bolesti pri vajecnikoch a menzes mi meska 13 dni cize posledny menzes mi skončil pred 40 dňami.. citim sa uplne inak bola som u lekara a povedal ze nic nevidí zatial ze si mam robit testy a dojst znova o tyzden … myslim si ze test by to uz ukazal ale potom nerozumiem preco mi menzes neprichádza ak test ukazuje negativ… som bezradna s priatelom sa 6-7 mesiacov snažíme a tesila som sa ze uz to pride no asi zatial nic uz neviem co dalej
@julinka1234567 nie nemozes...test by ti uz davno ukazoval riadne kolajnice...jedine ak by si mala velmi oneskorenu ovulaciu
@julinka1234567 môžeš mať práve posunutú ovuláciu. Je to bežné. Skús si merať bazálnu teplotu alebo robiť ovulačne testy nech vieš v akej fáze cyklu si. Mne sa podarilo počať skoro mesiac od vynechania ms.
Podľa mňa nie test by už ukázal, a dr by videl aspoň gestačny vak.
@julinka1234567 Koľko dňové cykly mávaš mávaš pravidelnú ms? Ak by si mala dlhšie ako 28dc a nepravidelnú tka je tma šanca,že si mala ovu pozdejšie a aj uhniezdenie a tým pádom Ti hcg testy zachytili pozitivitu pozdejšie.Ja som tak mala meškalo mi 10dní a testy boli negat,tak som to neriešila mala som 12cky v práci a únavu až keď mi kolegyňa nedala pokoj chodila som často na malú svrbeli bradavky neskutočne tak mi dala chrobáka do hlavy sprav si test si tehotná to som už mala 42dc a testy pozitívne na sone len 5tt a 6dní už o mesiac bude mať 12rokov 🙂 Držím palce.
@julinka1234567 Možno si mala viac stresu alebo si schudla proste ak sa nieoč mení tak to môže ovplyvniť a dĺžku cyklu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@julinka1234567 myslím že po 13 dňoch meškania by už boli na teste 2 jasne čiarky