Ahojte chcela som sa opitat mislite že som tehotná 22.mája to už je mesiac ešte som si nerobil test zatiaľ iba tentok .. 22 apríla sme spali spolu z mužom a teraz neviem či som alebo nie lebo 22 teraz som dostala menštruáciu ale taku slabú … hneď po 2 týždňoch od toho dňa som si robila testy hoci jake aj ružové aj modré a zelene a ukázali sa mi slabé čiarku úplne .. a potom tak po 3 týždňoch som urobila a ukázal mi takto
To by si už mala mať koľajnice jak Brno.
Prepáč ale mne to pripadá ako jasná jedna čiarka, takže skôr nie🙁
Sprav si este jeden, kebyze vidim len toto, tak aj zvazujem, ci sa tam nahodou uz necrta ta druha ciarka, ale vzhladom na to, co si napisala (aj ked nie vsetkemu rozumiem popravde :D) je to nepravdepodobne.
Mne je tak smutno keď vidím ako dospelá žena nevie gramatiku a ani poriadne sformulovať normálnu jednoduchú vetu…
No a k téme…, áno, vidím tam “ ducha “..
@katuskacicuska 🤭 jasom si text ani nečítala ... Iba kukla na foto.
Ty asi budeš učiteľka, alebo si ňou mala byť....
@elenka.k 🤦♀️
ak si od 22.4. s muzom nespala, tak tehu nie si. takehoto ducha by si musela mat uz pred 2 tyzdnami. teraz by mali byt riadne kolajnice
@katuskacicuska veď srandujem ... Bože
@katuskacicuska aj mne je z tej gramatiky smutno
Aj ružové aj zelené aj modré 😂😂😂 ešte skús fialové prosím prosím 😆
@elenka.k .. som taká mimo všetkého ,z toho, že keď som richlo písala , tak som neriešila gramatiku snáď je tatok stránka o tom ? Alebo o riešení a písaní o inich veciach a áno viem ze test sa nedrží za ocikani test , no nemám čas fotit tie testy … nechápem vás ženy naozaj , človek vás prosí o niečo s čím niektorí nemajú skúsenosť ,tak píšete a urážate , než aby ste niekomu pomohli .
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sifin666 si