Ahojte prosím vaše rady. Neviem čo mám robiť, pretože už štvrtý deň ma pichá v podbrušku, mám tam tlaky mám brucho nafúknuté ako pred menštruáciou.Som unavená občas podráždená potom opäť veselá. Mám veľmi citlivé bolestivé a naliaté prsia. A objavila sa mi tuho sfarbená žila na prsníku. Vraj aj toto je príznak tehotenstva.Dnes ráno keď som si pomyslela na jedlo chcelo sa mi zvracať. Zdalo sa mi to čudné, pretože keď je žena tehotná tak jeden z prvých príznakov sú chute. Dnes som si robila test no bol negatívny. No ešte jeden si chcem urobiť ráno, pretože ako som bola informovaná ranný moč je vraj najvhodnejší na testovanie. Prosím Vás o seriózne názory a rady. Ďakujem 🙂
chces serioznu radu, ale aky mas vlastne problem? 😕 .... ak si mala nechraneny styk, tehotna samozrejme mozes byt....tehutesty su spolahlive od vynechanej MS...nikto ti tu inu "radu" neda...
to, ako sa citis, moze byt priznak tehotenstva alebo PMS...
a skus nabuduce nezakladat extra otazku (na ktoru sa aj tak neda odpovedat), ale pridat sa do relevantnych tem, v ktorych sa aj v tuto chvilu zivo diskutuje 😉
tak ked bol test negativny tak si neni tehotna
tieto príznaky som mala každý mesiac a tehotná som nebola. v jeden mesiac som nemala príznaky žiadne a na teste som si našla //. takže my tu ti určite neporadíme, či si alebo nie si, pretože cez net nevyšetrujeme 😉
Ak si mala negativny test, tehotna nie si. Ak by si bola, tak v case, ked nastupuju tehu priznaky by mal byt test pozitivny.
Ano, na otazku ti najlepsie odpovie test, urobeny z prveho ranneho mocu a s vyssou citlivostou (10). Alebo z krvi u gynekológa. Rane priznaky tehotenstva sa daju lahko pomylit s priznakmi PMS, podla tych, co popisujes, sa to neda povedat s istotou, vsetko to moze byt aj predmenstruacny syndrom.
jedina seriozna rada je testuj dalej alebo chod k lekarovi. Nepises, ci ti uz meska menstruacia alebo nie...neber to v zlom, ale fakt nemame krystalovu gulu, aby sme ti mohli napisat, ci si tehotna alebo nie, najma ak je test negativny. Mozes, aj nemusis byt tehotna ....my to tu naozaj nevyriesime 😉. Cakaj, testuj a uvidis....
Najlepsie su otazky na MK, ked sa niekto pyta cudzich ludi ci je alebo nie je tehotny... 😀 otestuj sa o par dni a uvidis, aj ja som bola tehotna a prvy test mi vysiel negativny, druhy som zopakovala o 3 dni...
Jáj ženy, toto nie je veštecká poradna 😀 Žiadna z nás Ti tu nedá konkrétnu odpoved 😉 Nepíšeš ani, či Ti mešká menzes vobec.. O tej žile tiež počujem prvýkrát a bolesť a naliatie prsníkov? Zmeny nálad? To môže byť klasické PMS. Tiež skúšame druhé baby, zachvílu to mám dostat a okrem bolesti prs mi nič nie je, čo ma obvykle zvykne už brucho bolieť, ale nebudem tu klast otazku, či si ostatné myslia, že som tehu 😉 Ak ti to mešká, skús chvílu počkať a znova urobit test /mne pri malom vyšiel pozitivne až po tuším dvoch týždnoch meškania menzesu/ a uvidíš, žiadna z nás ti tu inú odpoved ani napísat nemoze 😝
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mna velmi znepokojuje ta tuho sfarbena zila. Neviem aka je to farba, tuha.