Som tehotná?

27. feb 2023

Pekny večer prajem , mešká mi menštruácia už 8 dní . Tehotenský test som si robila vyšiel mi negatívny ( robila som ho dnes okolo 19:00) myslíte že to mohlo nejako ovplyvniť že som ho neurobila hneď ráno alebo ukazal správne a tehotná niesom ..?
Ms mávam pravidelnú ..

dzulli1980
27. feb 2023

Za mňa pri 8 dní meškajúcej ms by už test ukázal // aj večer.

autor
27. feb 2023

Tak len dúfam že som neprechladla pretože má boli v podbrušku a siaha mi to až na kríže . A niekedy mi je aj na zvracanie síce nezvraciam ale pocit tam je .. môžte to byť nejaky zápal?

autor
27. feb 2023

Ešte som pozabudla napísať že som dnes vypila 3 kávy .. ale to s tým asi nemá nič spoločné ..

petamich
27. feb 2023

na 8. den meskania by uz test bol na 99% pozitivny bez ohladu na cas testovania - viac pravdepodobny je iny dovod meskania ako tehotenstvo

bambieblue
27. feb 2023

Ahoj,ja to iste mne sice mska len 4 den no robila som si pruzkovy lacny 2 v 1 intime ci jako a tiez negativny , viem ze ked uz pride mrcha krcok je nizko a makky ale ja ho mam skor hore a tvrdy uzavrety, prd ms ma zvykne prehanat aj chodim ci 4 krat no teraz skor opak, ja som pisala dokimu vsetko to a on mi nato odpisal toto

Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij
Dobrý deň, tehotenský test má zmysel robiť najskôr na 14. deň meškajúcej menštruácie. Štyri dni meškajúca menštruácia ešte nič neznamená a nemá zmysel si takto skoro robiť tehotenské testy. Skoro realizované tehotenské testy môžu byť aj falošne negatívne, aj falošne pozitívne. Samozrejme, za predpokladu nechráneného pohlavného styku sa tehotenstvo vylúčiť nedá. Zárodok však musí vyrásť, aby bolo aj na USG niečo vidieť. Odsledujte si to. Pri meškaní menštruácie aspoň 14 dní si môžete urobiť tehotenský test. Pre jednoznačné potvrdenie alebo vylúčenie tehotenstva však potom navštívte Vášho obvodného gynekológa.

nelca0510
28. feb 2023

Akože 3 kávy ti urobilo negativny test?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre