Ahojte, asi hlúpa otazka ale predsa chcem vas nazor, ci sa mozem tesit.. dnes mam 10ty den po KET, nas prvy vklad - este v pondelok uplne negativny test a dnes tieto tri. Digitálny ukazal pregnant, takze asi by to malo byt ale na zvyšných vidim strasne slabého dusika.. a este otazka, od vcera citim menštruačné bolesti, preto som dnes neverila vlastnym očiam… je to bezne?
@leyla01 som 14 den po ket a tiez ma ms bolesti a krize ma bolia az sa chodim na wc pozerat ci nekrvacam. Hcg bolo vcera pozitivne
@marhulka2022 uz si bola na krvi? Ja idem az v utorok, tak som velmi zvedava a odpocitavam. Tak drzim palce nech je vsetko v poriadku
@marhulka2022 aj Tebe držíme palce ❤️
Ahojte, prosím vás o radu ..1.1 sme s partnerom nemali chránený sex. Ms skončila 27.12… je reálne že by som mohla byt tehotná? Skoro dva týždne sa prsníkov nemôžem ani dotknúť a bradaviek ani nevravim naliate ich mám ako pred ms .. hrozne kŕče v spodnom brušku, že sa niekedy v noci nato prebudím. Nikdy som takéto PMS nemala a hlavne tak skoro ..
a ešte ku tomu včera sme mali súlož, ale ku koncu som chytila znova kŕče a mierne pálivú bolesť. MS by mi mala prísť zajtra tak som zvedavá či sa dostaví
@laurent10 a kedy ti posledna ms zacala?
@janetinka27
23.12.
@laurent10 lebo den skoncenia ms je v tomto pripade nie dolezity, dolezity je den zacatia cyklu a dlzka cyklu, ak je pravidelny. v dni nechraneneho styku si bola 10. den cyklu a ak mas cykly 28 dnove, potom ovu sa predpoklada niekde v strede cyklu, ale nie skor ako 16 dni pred dalsou ms. tazko povedat, ci a kedy naozaj prisla ovu a ci dovtedy mohli spermie prezit, ak bola ovu napr. 14dc alebo 15dc, tak uz nemuseli byt schopne oplodnit vajicko.
@janetinka27
Cyklus mám presný ako hodinky, ale ráno som si spravila test.. a myslím, že je to očividné 🥹
@leyla01 ano v utorok, teraz pre istotu idem este v pondelok.
Kam chodis do car??silneju ti testy?
@leyla01 prodaj sa sem do skupiny
https://www.modrykonik.sk/group/2220/
@laurent10 pekne ciarky, gratulujem 🙂
Ďakujem Vám žienky veľmi pekne 🙂 .. pre mňa je to stály sok.. nejak sme sa s partnerom nesnažili 1.1. Sme mali 7.výročie a povedali sme, že z lásky .. ono to reálne prišlo na prvú šupu
@marhulka2022 Dakujem, pridala som sa. Chodim do Gynfiv Nitra, dnesny sa mi zdal trosicka silnejší, tak uvidim dalsi zajtra alebo v sobotu a verim, ze budu silnejšie ☺️
@leyla01 drzim palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vyzera to nadejne