ahojte...chcela by som sa podeliť o svoj problém. menštruáciu som mala dostať 7.11. mávam cyklus 32 dnový...posledný týžden mám pocit ako pred menštruáciou...bolestivé prsia, bolí ma maternica dokonca aj vaječníky....dnes v noci akoby ma pichalo cele brucho, 25.10. som bola na klasickej prehliadke a nebolo na sne nič to znamená že aj kebysom v tej dobe tehotná dnes by to už ukázal test...s partnerom sme mali tento mes. sex pomenej...niekedy okolo 12,14,16,18 a potom v den kedy som bola u gynekologa ..asi 26.10 som mala pocit svrbenia a pálenia tam dle aj taky hlienovity vytok ktory nezapachal ale mal divny pach..dala som si canesten a za nejake tri -4 dni svrbenie prešlo....potom sme mali pohlavny styk 2.novembra a 5 novembra už pred menštruáciou....asi dva krát za celý mes sme mali sex tak že najprv bez kondomu chvilku a potom kondom a partner sa urobil mimo mna...dala som si horuci kupel a červené vino aby som dostala a nič....urobila som si testy konkretne 7...prve dva negatívne...na dalšom rapiclear bolo akokeby duch ale ptom sa to zlialo do jednej ružovej machule tak som si urobila na to secret woman a bol negatívny...na další den ráno som si urobila další secret woman a dnes ráno další secret woman a negatívny....myslíte že možem byt tehotná??cítim sa akoby som mala horučku, a merala som si bazalnu teplotu predtým som to nerobila nikdy ale bola 37.6 ......mám už dve deti tretie nemožme mat nemám financie na to momentálne..myslíte že som v tom?
Podľa mna nie si
mozes...skus neskor test alebo zakdi ma konci tyzdna k dr...nech ta pozrie preco ti mesla a zobere krv na hcg tam to ulaze...moze to byt aj cysta a mozno nic..uvidis
Ešte by som ostala na tých testoch domácich, a možno na konci týždňa by som šla .
@lienka12544
Meškať môže z viacerých dôvodov. Aj stres. Ale tá T? Ak nie si chorá, tak to môže byť aj prejav začiatočného tehotenstva.
chcem ist zajtra leb nemám kam dat deti potom....a mám bolest v podbrušku aj vo vaječníku ma picha velmi možno sm poprechládaná poviem mu nech mi spravi sono či nie je zapal a ak nie tak nech pre istotu vezme krv aby som bola kludnejšia a nech mi pichnu vyvolávačku.....proste nechápem tomu čo sa rozpamätávam kondom nam nikdy nepraskol nedáva mi logiku byt tehotná...ak áno neviem čo budem robiť
dalšia vec je ak by som bola tehu podla mna by sa aspon duch pri tých troch dalších z ranného moču ukázal....ked som bola tehotná predtým tak sa mi ukázal ešte pred MS.....som z toho zbláznená...možno mi teraz mešká aj preto že stresujem....ale je i dive od rána sa cítim ako keby mám horúčku neviem
@lienka12544 Možno máš aj nejaký zápal.
@lienka12544 Podla mna tehotna nie si. Skor to vidim na nejaky zapal, s tym by si k lekarovi mala ist. No a nabuduce pouzit asi lepsiu ochranu. Nie som velmi zastanca HAK, ale je to jediny sposob, ako na 99% zabezpecit, ze neotehotnies. Ja mam prvu dceru z kondomu, takze viem, ze 100% ochrana to rozhodne nie je.
@bosoriak fuuu tak toto mi ani nehovor..je mi až zle ked na to myslím....brala som hak ešte pred otehotnením a okrem toho že som pribrala 8 kilov mi aj riadne šibalo..mala som depky ola som neznesitelna.....odvtedy som povedala nikdy viac....viem že kondom nie je 100% ale vždy sme kontrolovali či nie je prasknuty aleo čo...a vždy všetko ostavalo v nom nechapem...dufam že je to len zapal alebo čosi take lebo by som si to dieta nemohla nechať
podla mna tehotna nie si, mozno mas nejake zenske problemy.
ale ak mi meškaju kvoli nejakemu zapalu alebo stresu po víne, horucej vode by neprišli??
@lienka12544 cervene vino a horuci kupel je len stara babska povera 😉
@lienka12544 Hlavne sa ukludni, pockas par dni, sprav si este test a uvidis, ale ja si myslim, ze tehotna nie si, skor vystresovana.
Drzim palce, nech to dopadne tak, ako chces.
@bosoriak to je možné že som vystresovaná ale prečo tá bazálna teplota 37.6 aj ked som už mala mať menzes pred 4 či 5 dnami...
@lienka12544 No ja sa v tomto uz moc nevyznam. Kazdopadne teraz uz to nezmenis, takze len pockat a uvidis.
zienky tak je to cysta 8cm velka...a to som bola pred 3 týždnami na kontrole...aspon že to nie je tehotenstvo teda dufam lebo sa už stalo znamej že doktor si pomýlil cystu so začíajucim tehotenstvom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lienka12544 Môžeš byť. Test si urob neskôr, máš dlhý cyklus. Tak tebe to môže ukázať o týždeň.