Ahojte ženy, prosím Vás neukamenujte ma tu.Chcem naozaj len názor,som nedockava a prasknem lebo sa nemám s kým podeliť a porozprávať. Mám 23 DC už cca 5 dní sa cítim divne,bolesti v podbrušku, nevoľnosti, nádcha (to som mala aj pri 1. dcérke) natazko som si povedala že sa otestujem až v deň meskajucej ms ale jasné že som nevydržala, mám 6 dní do menštruácie a na teste mám čiarku slabú síce ale voľným okom viditeľnú.Prosim Vás nájde sa tu niekto,kto to mal podobne.Pripadne váš názor. Priložím aj foto testu.
@laraantonia ano si tehu gratulujem
@zmrzlinka2021 veľmi pekne ďakujem za názor 🙏 v teste píšu že je vysoko citlivý a môže sa použiť už po 7-10 dni po počatí.Je do test z lekárne plus
@majka2 ďakujem za názor, veľmi si prajem aby to bola pravda 😊
@laraantonia akoze je to velmi skoro, ale fakt je pozitivny. Ja som si tiez robila tento test na asi 26-27dc a ukazal mi ledva viditelnu ciarku aj to po limite:D a o dva dni na den kedy mi mala ms prist som robila clearblue a ten uz bol pekne pozitivny. tak drzim palce nech to tak aj zostane a nie je to duch
@laraantonia a koľko dní máš po ovu, keď ti takto pekne už test ukázal?
@mojeprvebabatko ak sa nemýlim tak 10 dní,a preto som prekvapená takýmto skorým výsledkom, hlavou mi prebehli aj dvojičky 😁
@pukina ďakujem pekne 🙏
Pozitívny...🙂
v návode použitia testu je jasne napísané, že dve čiarky znamenajú tehotenstvo.......... gratulujem
@laraantonia 10 dni po ovulacii je toto normalny test, mala som taky a neboj, dvojicky necakam...😅
U mna to bolo na 25 DC a o dalsie 2 dni bola ta ciarka este silnejsia.
@nevenka to si ma trošku upokojila 😁 samozrejme že detičky sú dar, ale dve naraz by dali zabrať.Kazdopadne nech je to akokoľvek,budem sa tešiť, hlavne si prajem aby všetko dobre dopadlo a čiarka silnela 🙏
Veľmi pekne vám ďakujem za povzbudenie, veľmi ste mi pomohli,potichu a skromne mám radosť,dobre mi padlo, že som sa mohla s niekým podeliť o moje obavy, už teraz len trpezlivo čakať a dúfať že všetko bude v poriadku 😊
@laraantonia 10DPO a nie, necakam dvojicky 🙂 takze tym sa nezatazuj.
Gratulujem.
@veronikaszabova wau krásne čiarky, dúfam že o dva dni už aj moje budú také výrazné.Dakujem, tiež ti gratulujem 😊 na kedy čakáš?
@laraantonia aktualne 13tt
@veronikaszabova všetko dobre prajem, bezproblémové tehotenstvo a ľahký pôrod 🙂
@laraantonia ešte si ideš robiť test? Ja by som to ešte pretestovala pre istotu.
Áno chystám sa o pár dní, digitálnym testom ešte otestovať 🙂
@laraantonia ahoj skúšala si test?
Ahojte, tak sa teda ozyvam,bolo to biochemické.Toto je riziko skorého testovania, takže to už nechám plávať čo má prísť to príde a keď majú byť čiarky tak tam budú aj týždeň po vynechaní ms.Aspon som sa poučila, že nemám tlačiť na pílu a tešiť sa predčasne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@laraantonia
Na tehotenskom teste mas uz dve ciarky. Co pisu v navode?