Som tehotná?

laraantonia
27. sep 2022

Ahojte ženy, prosím Vás neukamenujte ma tu.Chcem naozaj len názor,som nedockava a prasknem lebo sa nemám s kým podeliť a porozprávať. Mám 23 DC už cca 5 dní sa cítim divne,bolesti v podbrušku, nevoľnosti, nádcha (to som mala aj pri 1. dcérke) natazko som si povedala že sa otestujem až v deň meskajucej ms ale jasné že som nevydržala, mám 6 dní do menštruácie a na teste mám čiarku slabú síce ale voľným okom viditeľnú.Prosim Vás nájde sa tu niekto,kto to mal podobne.Pripadne váš názor. Priložím aj foto testu.

zmrzlinka2021
27. sep 2022

@laraantonia
Na tehotenskom teste mas uz dve ciarky. Co pisu v navode?

majka2
27. sep 2022

@laraantonia ano si tehu gratulujem

laraantonia
autor
27. sep 2022

@zmrzlinka2021 veľmi pekne ďakujem za názor 🙏 v teste píšu že je vysoko citlivý a môže sa použiť už po 7-10 dni po počatí.Je do test z lekárne plus

laraantonia
autor
27. sep 2022

@majka2 ďakujem za názor, veľmi si prajem aby to bola pravda 😊

pukina
27. sep 2022

@laraantonia akoze je to velmi skoro, ale fakt je pozitivny. Ja som si tiez robila tento test na asi 26-27dc a ukazal mi ledva viditelnu ciarku aj to po limite:D a o dva dni na den kedy mi mala ms prist som robila clearblue a ten uz bol pekne pozitivny. tak drzim palce nech to tak aj zostane a nie je to duch

mojeprvebabatko
27. sep 2022

@laraantonia a koľko dní máš po ovu, keď ti takto pekne už test ukázal?

laraantonia
autor
27. sep 2022

@mojeprvebabatko ak sa nemýlim tak 10 dní,a preto som prekvapená takýmto skorým výsledkom, hlavou mi prebehli aj dvojičky 😁

laraantonia
autor
27. sep 2022

@pukina ďakujem pekne 🙏

zuzi0911
27. sep 2022

Pozitívny...🙂

aduskatt
27. sep 2022

v návode použitia testu je jasne napísané, že dve čiarky znamenajú tehotenstvo.......... gratulujem

nevenka
27. sep 2022

@laraantonia 10 dni po ovulacii je toto normalny test, mala som taky a neboj, dvojicky necakam...😅
U mna to bolo na 25 DC a o dalsie 2 dni bola ta ciarka este silnejsia.

laraantonia
autor
27. sep 2022

@nevenka to si ma trošku upokojila 😁 samozrejme že detičky sú dar, ale dve naraz by dali zabrať.Kazdopadne nech je to akokoľvek,budem sa tešiť, hlavne si prajem aby všetko dobre dopadlo a čiarka silnela 🙏

laraantonia
autor
27. sep 2022

Veľmi pekne vám ďakujem za povzbudenie, veľmi ste mi pomohli,potichu a skromne mám radosť,dobre mi padlo, že som sa mohla s niekým podeliť o moje obavy, už teraz len trpezlivo čakať a dúfať že všetko bude v poriadku 😊

veronikaszabova
27. sep 2022

@laraantonia 10DPO a nie, necakam dvojicky 🙂 takze tym sa nezatazuj.
Gratulujem.

laraantonia
autor
27. sep 2022

@veronikaszabova wau krásne čiarky, dúfam že o dva dni už aj moje budú také výrazné.Dakujem, tiež ti gratulujem 😊 na kedy čakáš?

veronikaszabova
27. sep 2022

@laraantonia aktualne 13tt

laraantonia
autor
27. sep 2022

@veronikaszabova všetko dobre prajem, bezproblémové tehotenstvo a ľahký pôrod 🙂

gabca295
28. sep 2022

@laraantonia ešte si ideš robiť test? Ja by som to ešte pretestovala pre istotu.

dagmara17
28. sep 2022

@gabca295 to ja tiež, ale počkala by som ešte pár dní, ak je to pravda, tak aspoň bude aj druhá čiarka viditeľnejšia 🙂

laraantonia
autor
28. sep 2022

Áno chystám sa o pár dní, digitálnym testom ešte otestovať 🙂

gabca295
30. sep 2022

@laraantonia ahoj skúšala si test?

xxx1989xxx
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
laraantonia
autor
20. okt 2022

Ahojte, tak sa teda ozyvam,bolo to biochemické.Toto je riziko skorého testovania, takže to už nechám plávať čo má prísť to príde a keď majú byť čiarky tak tam budú aj týždeň po vynechaní ms.Aspon som sa poučila, že nemám tlačiť na pílu a tešiť sa predčasne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre