Baby čo ste hovorili že som tehotná dneska som bola u doktora a povedal mi že nie som tehotná bral mi aj krv
@mirkava krvný test mi vyšiel tiež že negatívny
Tak na teste ukazuje aj druhú paličku 🤔
@mantovalucia6 skôr by som verila krvnému testu
@xena0 krvný test vyšiel negatívny neviem prečo
@domka222 krvný test vyšiel negatívny
@mantovalucia6 ja tiez toto iste riesim 2 testy pozitivne a krv negativna. Tak mam celkom dylemu, dieta sme uz neplanovali. Uzivam antiku tak uvidime co to bude az to bude.
@paciko9 no neviem ako je to možné
@mantovalucia6 koľko ti mešká? Toto ti vyslo hneď alebo. Až po uschnuti. Ak je ale krv negatívna tak test bude chybný. Aký to máš test?
@sense test my vyšiel takýto hneď a posledna menštruácia bola 7.6 ale raz sa mi stalo že potom som nemala mesiac a na druhý mesiac som dostala na začiatku
@sense test sa volá rapi clear
@mantovalucia6 možno chybný test, ak náhodou nenastala chyba v laboratóriu. Môžeš skúsiť aj test o 2 dní čiarka by mala byť silnejšia ak si tehu
@sense ďakujem veľmi pekne skusim
@mantovalucia6 ja by som skúsila neskôr spraviť ešte jeden tehotenský test aj keď je pravda že keď z krvi vyšiel negatívny tak to je asi istejšie
@xena0 kedy neskôr
@mantovalucia6 tieto testy duchuju, tak preto ti vyšli výsledky z krvi negatívne, čiže tehotná niesi, zbytočne ďalší test
@christinka1 ďakujem ako to viete
@mantovalucia6 ja by som skusila o 3-4 dní
@mantovalucia6 takto je to mozne, tieto testy su na prd, mala som este vyraznejsie ciarky a tehotna som nebola.
@mantovalucia6 už som tu veľa čítala že duchuju a aj pepino testy , preto to píšem,aby si si nerobila zbytočné nádeje a nekupovala ďalšie testy s nádejou a príde iba sklamanie ... Nabudúce si rob iné značky,ja som si robila z lekárne dr.Max Pregnancy test.... Tak nabudúce keď sa budeš chcieť testovať skús ten radšej nech nemáš zbytočné nádeje
@christinka1 ďakujem veľmi pekne
@nevenka ďakujem
@mantovalucia6 Ahoj. Tie testy consi robila aj mne len tak ukazali slabo. Skus mamatest. Ten mi ulazal uz silnejsie ciarky. Prikladam foto
@kingi111 a tieto nevieš či sú dobre či nie
@mantovalucia6 tieto som nemala. Neviem
@kingi111 ďakujem veľmi pekne
@kingi111 a kde kúpim tie mama testy
@mantovalucia6 ten duchuje falosne aj mne ukazoval toro tehu som ale
Nebola
@diaszoky ktorý
@mantovalucia6 rapid clear
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mantovalucia6 podľa testu si... Dr. tam ešte asi nič nevidel asi je dosť skoro.. uvidíš čo tie krvné testy