Ahojte.Prosim Vas baby poradte mi..Pred vyse dvoma tyzdnami to vsetko zacalo.Chvilku sme sa s priatelom blaznili na posteli ked som zistila ze mam uplne mokro v nohavickach.Pouzivam intinky a tak som zistila ze spinim bolo to takej zo zaciatku svetlo hnedej a tak tmavo hnedej farby bez zapachu.Trvalo to asi 2 dni.Odvtedy ma zacalo boliet podbrusko a taktiez krize.Podbrusko mam nafuknute a dost tvrde.Tiez ma na zaciatku aj svrbeli bradavky no teraz uz nie.Mam uplne chute jak decko ktore si nevie prist na chut a chce ochutnat vsetko co vidi.Nalady sa mi uplne menia 10min sa smejem a dalsich 10min placem.Myslime si s priatelom ze som tehotna no vcera som si robila test a nic.... vyslo ze niesom tehotna.Mrcha mi mala dojst uz 14az16.Som z toho na nervy prosim Baby poradte mi.Vopred vsetkym DAKUJEM
Chodime spolu uz vyse roka a samozrejme ze sme mali predtym nechraneny sex,otehotniet urcite nemozem len z blaznenia sa ale v ten den sme sa len steklili na posteli ked som zacala spinit.
@domca 151 tak či mu ušlo musíš vedieť bud ty alebo priatel....ak ste nemali ozajstný sex tak mu ujsť logicky do teba nemohlo... no a tie príznaky môžu aj nemusia byť tehotnestvo... ja som tiež mávala kadejaké to obdobie ked mi meškali krámy aj som si myslela že som tehotná a paradoxne ked som tehotná už fakt bola tak som to nezistila hned lebo to bolo bez príznakov... tak veľa šťastia
@bubinko83
@mukiii007
@veronkarisko počujte, nie že by som, ale to špinenie mohlo byť už zahniezdovanie, kedže PREDTÝM mali nechránený styk ;)
Aby som to ujasnila mavame sex bez ochrany.Len v ten den domna stale podrival a normalne ma steklil.Vtedy som pocitila ze mam uplne mokro v nohavickach tak som sa sla pozriet a kedze nosim intinky videla som ako keby mi dosli kramy lenze to bolo ine bolo to takej hnedej farby a kramy som mala dostat az teraz v rozmedzi 14-16.Trvalo mi to iba dva dni.Obvykle mam kramy 7 dni a to fakt s velkimi bolestami
Neviem ako u teba bubinko83 ja poznam steklenie rukamy co sa roby "pindikom" nenazvala by som steklenim !!!
@domca1151 no tak podobne sme to mali aj my s tým sexom... a veru test si urob trošku neskôr...ja som bola už 5 týždnov tehotná a test mi až vtedy ukázal slabulinku druhú čiarku dovtedy mi ukazoval negatívny... alebo chod za cca týžden na gyndu a tam ti vezmú krv na HCG a budeš vedieť na čom si 🙂
Dakujem za info . Pockam este chvilku a ked nedojde tak si este urobim dalsi test.
nechcem ta strasit,ale to spinenie som mala i ja,n aa druhy den sa kupil test a bolo..teraz mam krasneho synceka,ine priznaky som nemala tie nastali az potom a uz v zivote ich nechcem zazit.a suhlasim s vyssie uvedenym komentarom,ked nechcete babo tak sex len s ochranou,nemusis sa potom stresovat ci si alebo nie si.
Nemyslim, ze je podstatne ci ste sa steklili v den, ked si nasla to spinenie, ale skor, co sa odohralo dva tyzdne pred tym spinenim 🙂 Resp. kedy pred tym spinenim ste mali ostry sex so vsetkym co k tomu patri. Az podla toho mozes usudit, ci si tehotna, alebo nie.
To steklenie som udala len koli tomu ze pocas toho sa mi to spinenie spustilo.A ako som uviedla predtym mali sme spolu sex len nieje priamo do mna ale pokial viem aj to co chlapy vylucuju moze obsahovat spermie.
Ano pockam este chvilku.Nejde oto ze stresujem ci som tehotna ci nie keby bolo sa potesim a aj keby nebolo tiez sa potesim lebo viac by sme sa mohli zabezpecit.
Ahojte,
... uz mi to meska 6 dni, asi 2 tyzdne mam bolave prsia a vacsie o jedno cislo. Test mi vysiel negativny. Som fajciarka a uz pomaly 2 tyzdne nie som schopna zobrat cigaretu do ust, lebo mam pocit, ze sa povraciam... co si mam o tom mysliet?
Vyzera to na babatko?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Z blaznenia v posteli sa da otehotniet alebo prazdniny v plnom prude? 😉