Ahojte,prosím vás povedzte mi niekto čo to znamená …boli sme v GYNFIVE 10.5 na prvé inseminácie 15.5 som robila test ráno (prikladám fotky) a mala som tam slabú čiarku a na druhý deň 16.5 zase som robila poobede a vidím čiarku….včera poobede (20-21.5) a dneška skoro ráno zase som skúšala a vôbec tam nič nie je čo teraz ??? Som tehotná alebo nie?😩😩 5.deň po iui mala som + a teraz po 10 dni nič vôbec,ďakujem ❤️
@sunshine_18 a to čo znamená prosím ?🥺
@barbie5518 a nie je to skoro na testovanie?
@lenkadenisa nevydržala som a musela som urobiť ale vidíte po 5.deň + a teraz - nechápem som úplne smutná
@barbie5518 pichala si si ovitrelle?
@zuza00 ano pichala som a na týždeň som robila test 😖
@barus26 áno a úplne ma bolelo hlava aj podbrušku taká bola ako menštruačné bolesti
@barbie5518 tak ta čiarka bola z neho, ovitrelle obsahuje hcg a teda sú po ňom pozitívne testy. Ak sú teraz testy čistý tak ovitrelle z tela už vyprchal a zrejme nebudeš tehotná
Ciarky su z injekcie potom
@barbie5518 tak ako píse @barus26 . To bol ten ovitrel co ti zachytil tehotensky test. Obsahuje HCG hormon ktory z tela moze vyprchavat aj viac ako 10dni. Ak by bolo IUI uspesne 5 - 6 den po este test nemoze nic zachytit, embryo sa v tom case len dostava do maternice a este nieje uhniezdene. Pozit. test najskor tak 8-9 den po (aj to len vynicmocne tak skoro ukaze), skor tak ten 10-11den po.
@zojanka ďakujem ❤️
Ale veď na tom druhom čiarka je, slabá ale je. A to teda ja niesom žiadna naháňačka duchov . Možno je na tom spodnom teste už čiarka z “pravého” hcg, od bábätka . Skus vydržať ešte dva tri dni možno zosilnie držím palce
@elinosar 😊to je super gratulujem 🍀ďakujem všetkým utorok uvidíme podľa krvy
@barbie5518 dakujem aj ja a drzim palce 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@barbie5518 môže sa jednať o biochemické