Som tehotná?

mamina262
3. apr 2013

Uz neviem co robit, menstruacia mi skoncila naposledy 25. 2. ,s muzom sme sa milovali naposledy okolo 27.2. ,ovulaciu som mala naposledy 24:3. ale menstruacia mi este stale neprisla.myslite ze mozem byt tehotna,aj ked som mala teraz ovulaciu?

minutka
3. apr 2013

ak ste nemali styk pocas tejto ovulacie,tak asi tazko. A myslim,ze od 27.2.preslo dost casu,tak si skus urobit test.

tanickaskorokubikova
3. apr 2013

@mamina262 ovu máš potvrdenú?

mamina262
autor
3. apr 2013

ano mam,zabudla som napisat ze este kojim uz druhy rok,mozno mi meska aj preto alebo zo stresu...

gigus
3. apr 2013

Ahojte,🙂 chcela by som sa spýtať...urobila som si tehotenský test a vyšli mi // paličky ale tá druhá bola iba taká slabučká, mám aj príznaky ako napr. bolesti v podbrušku nevoľnosť. Večer som bola na WC a pri vitieraní som mala na papiery ružový výtok. Ms mám dostať až 16.4.2013 takže neviem...☹ s drahým som sa milovala cez ovu môžem byť tehotná? a ak áno tak ten výtok môže byť s toho? Ďakujem

dobi382
3. apr 2013

babeny na prvom teste som mala ducha,druhí snehobieli,poslední menzes 25.2.bola som už aj u lekara a povedala mi ze ma príst o 3tyzdne ze nie je ešte nic vidiet🙂moze sa ešte usadzat🙂 alebo niesom vobec :(

gigus
3. apr 2013

@dobi382 takže mám ešte počkať? a čo si mislíš o tom výtoku? Ďakujem za odp. 🙂

dobi382
3. apr 2013

@gigus test si si robila rano? lebo rano je vzdy vecsie hcg,mensie bolesti podbrusku mam aj ale zasa nevolonosti ziadne,no podla toho co píses tak ja by som bezkala dokimu 😉 🙂

cawes
3. apr 2013

@gigus to moze byt usadzovanie vajicka niekedy zena pri tom trosku krvaca, resp sa stane aspon u mna to tak bolo som prve tri mesiace vcase ms krvacala

dobi382
3. apr 2013

@cawes A možem vediet ak sa vajícko usadza ukaze test pozitivne?ci az po par dnoch

cawes
3. apr 2013

@dobi382 ja si myslim ze to uz ukaze, lebo uz je oplodnene

gigus
3. apr 2013

Ďakujem baby ste fakt super pomohli ste mi 🙂 dúfam že sa nesklamem...

gigus
3. apr 2013

@dobi382 Ahoj a testík som si robila večer...🙂 skúsim ráno díki 😉

blanka12
4. apr 2013

@gigus ahoj moja ako si dopadla

aduskatt
4. apr 2013

@dobi382 pozitivny test mas az ked sa uhniezdi vajicko a zacne produkovat hCG, takze kym len putuje do maternice, test ti neukaze dve ciarky

dobi382
4. apr 2013

@aduskatt dAKUJEM 🙂

gigus
5. apr 2013

Ešte som si testík nerobila 🙂 mám počkať a urobiť si až po ms tak čakám 🙂...😉

gigus
6. apr 2013

Ahojte 🙂 pred 3 dňami som si nahmatala v podbrušku takú hrčku...nebolí ma a ani to tam necítim...môže to byť aj znak tehotenstva? dúfam že to nieje nič vážne...☹ Ďakujem za odpoveďe

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre