Uz neviem co robit, menstruacia mi skoncila naposledy 25. 2. ,s muzom sme sa milovali naposledy okolo 27.2. ,ovulaciu som mala naposledy 24:3. ale menstruacia mi este stale neprisla.myslite ze mozem byt tehotna,aj ked som mala teraz ovulaciu?
@mamina262 ovu máš potvrdenú?
ano mam,zabudla som napisat ze este kojim uz druhy rok,mozno mi meska aj preto alebo zo stresu...
Ahojte,🙂 chcela by som sa spýtať...urobila som si tehotenský test a vyšli mi // paličky ale tá druhá bola iba taká slabučká, mám aj príznaky ako napr. bolesti v podbrušku nevoľnosť. Večer som bola na WC a pri vitieraní som mala na papiery ružový výtok. Ms mám dostať až 16.4.2013 takže neviem...☹ s drahým som sa milovala cez ovu môžem byť tehotná? a ak áno tak ten výtok môže byť s toho? Ďakujem
babeny na prvom teste som mala ducha,druhí snehobieli,poslední menzes 25.2.bola som už aj u lekara a povedala mi ze ma príst o 3tyzdne ze nie je ešte nic vidiet🙂moze sa ešte usadzat🙂 alebo niesom vobec :(
Ďakujem baby ste fakt super pomohli ste mi 🙂 dúfam že sa nesklamem...
Ešte som si testík nerobila 🙂 mám počkať a urobiť si až po ms tak čakám 🙂...😉
Ahojte 🙂 pred 3 dňami som si nahmatala v podbrušku takú hrčku...nebolí ma a ani to tam necítim...môže to byť aj znak tehotenstva? dúfam že to nieje nič vážne...☹ Ďakujem za odpoveďe
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ak ste nemali styk pocas tejto ovulacie,tak asi tazko. A myslim,ze od 27.2.preslo dost casu,tak si skus urobit test.