Ahojte s priateľom sa snažíme o bábätko rok. Pred rokom aj pol som potratila v 7tt a odvtedy sa snažíme a stále nič. Teraz mi menstruacia mešká 3 dni a dnes som si urobila test a vyšiel mi takto. Je možné že mi mešká 3 dni a je tam takáto slabá čiarka?
@petka2387 jasné, nech všetko dopadne dobre 🙂
Závisí aj od cyklu. Ak máš 28dnovy cyklus a ovuláciu si mala v strede cyklu, už by si mala mat omnoho silnejšiu čiarku pri 3dnovom meškaní. Ak si mala posunutu ovuláciu, tak môže byt aj slabá. Uvidíš, či to bude silnie, skus o 2-3 dni zopakovať z prvého ranného moču. Držím palce, aby sa ti splnilo prianie ☺️
@petka2387 test je pozitivny😊❤️
Ďakujem veľmi všetkým❤️ skúsim znova o dva dni ďakujem ešte raz🥰
Ďakujem veľmi všetkým❤️ skúsim znova o dva dni ďakujem ešte raz🥰
Ja som mala uplne negativny po 3dnoch, a po 5tich slabeho ducha, dnes je to 12 dni meskania, a az dnes som mala silnu ciarku, doteraz slabucku. Takze to ma este cas 🦋. Velmi ti drzim palce 🍀❤️
@petka2387 záleží kedy si mala aj ovuláciu, možno preto čiarka je slabšia, ale každopádne držím palce nech silnie 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@petka2387 ahoj, tiež som mala len ducha keď mi meskala. Skús o deň dva... držím silno palce nech sa podarí a nech je všetko ok 😉😊