ahojky chcem sa opýtať či môžem byť tehotná ked som mala s priateľom pohlavný styk predposledný deň menštruácie a cely jeho ejakulát sa mi na konci tamponu zasunul do pošvy ? pred dvomi rokmi sme čakali bábo kedy som otehotnela prave cez menštruaciu. dakujem za všetky odpovede
Uz len podla nazvu Katagoria..... je mi jasne, ze toto je len cisto otazka z recesie. Ale ten tampon tu uz raz bol 😀 nabuduce pozor na tampony, ejakulat je neskodny 😀 Ale pozor aj na kivi a vsetko tropicke ovocie.
Áno, presne takto sa robia deti!!!
On ho ma tak maleho,ze ho prodluzujete tamponem?? 😅 😅 😅
Existuji lepsi "nasady" ..🤐
a to si ten tampon ešte vytiahla?ja neviem chlap ho má zväčša dlhý 15-20cm+ tapon robí 5cm.aby si neporodila náhodou malé tamponča 😀
Raz som o tomto citala kedze jedna slecna sa ttiez chcela....cez tampon.je to uplne nemozne..( styk) tak neviem ako sa to vam podarilo.ale ani 4 tampony ta neochrania pred tehu
Ale hadam si sa neregistrovala dnes len kvoli tomu, aby si sa spytala na toto 🙂 tesim sa na dalsie zmysluplne otazky. vcera tu jedna riesila, ze pocas ms z nej nevyslo neoplodnene vajicko, dnes sa uz sexuje cez ms s tamponom.. som asi zaspala dobu 😀
pockaj, hadam si niektora vytiahne svoju vestecku gulu 😀 😀 😀 😀
a inak, trefny nick 😉
😀 Veď počkaj na čas kedy sa bude dať urobiť test niekto môže mať styk na 14,-ty deň cyklu lebo sa snaží a to si tu má dať takúto otázku??? Aj keď som rada že tu je na niektorých odpovediach som sa fakt pobavila 😀
Posledne dni uz asi desiata otazka na temu som tehotna??? Urobte si testy a hotovo 😀
podla toho ci to bol OB alebo KOTEX ? HM??? 😀 😀 😀 😀 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
odhliadnuc od toho, že vešteckú guľu tu asi nemá nik, obdobie otehotnenia nie je práve najzvyčajnejšie - ale budiž.... ale už vôbec nedokážem pochopiť tú METÓDU ???? 😕 "cely jeho ejakulát sa mi na konci tamponu zasunul do pošvy ?" 😕 😕 😕