Ahoj žienky mám 2 týždne od ovulky .. dnes som si robila tehotenský test, vyšiel pozitívny .. ale neni ta druha čiarka nejaká slabá na to že mám dva týždne od ovulky ?? Nemali by byt už rovnako silne ?..troska mám strach či je všetko v poriadku ..
No za mňa to je silná čiarka, nikdy som takú silnú nemala 2t od ovulácie, obávala by som sa dvojičiek :D
Ved to je silna ciarka,gratulujem
@monimika mne vysla ciarka presne 14. den po ovulacii
@monimika to mi je luto. posielam objatie ❤
Noooo dvojičky … fuuu to by bol zaberak … ale veď keby len zdravé boli ja to furt tak hovorím 😃😊
Objednala som sa ku gynekologicke, povedala mi že mám prísť o dva týždne .. tak som zvedavá teda no 😃😊
No čiarka je silná dosť😍gratulujem …alebo skús urobiť ešte iný test inej značky keď tak …ja keď som mala pozitívny test dr má chcela vidieť hneď na druhý deň dva týždne aj celkom dosť to by som nevydržala nevedieť nacom som …držím pršteky …
@michaela66 robila som už aj predtým testy tiež vyšli pozitívne 🙂)
Ja som mala len preto obavi lebo v inej diskusii písali kocky že dva týždne od ovulácie by už mali byt čiarky rovnako silne , preto som sa trosku zlakla .. 🙂
nie, to si mylis, pocas ovulacie maju byt ciarky na ovulacnom teste rovnako silne, ak je jedna slabsia, ovulacia nie je...
@selena_luna niee nemýlim .. jedna kocka tam aj pridávala tehotenský test a mala take čiarky ako ja , a so 3 žienky jej tam napísali že na to že je dva týždne od ovulácie tie ciarky niesú rovnako silne .. 😊
Bože môj, 2 týždne od ovulácie je približne čas keď by mala prísť menštruácia a keď nepríde a máš takéto koľajnice, je jasné ako slnko, že si tehotná.
Ú tehotenskych testov platí //jasne viditeľné čiarky je tehotenstvo
Také somariny, že musí byť 2 týždne od ovulácie rovnaká silná čiarka, to odkiaľ tie ženy mali? Teraz si teda v takom 5 týždni, kľudne zavolaj doktorovi, nech ta objednajú na vyšetrenie....
Okrem toho, rôzne testy majú rôznu intenzitu farbiva a na niektorých ani v 3 mesiaci nemusíš mať úplne rovnaké čiarky, hoci už máš 100%potvrdené tehotenstvo
vela zien pise ze druhu ciarku nemali az taku vyraznu ked boli tehotne, ale na tomto pekne vidiet ze si 🙂
Veď si čítala azda pribalový leták vykonaného testu... úplne zbytočná diskusia
Je to taka ciarka, aka ma byt... tehotna a nie, neznaci to dvojcata, len skorsie uhniezdenie.
Presne tauto ciarku som mala ked mi 10 dni meskali. Svietila na umyvadle uz z 5tich metrov, ked som poslala muza nech sa ide pozriet. Takze uz z chodby krical na mna "no do riti je to tam" 😀😀 a mame krasneho druheho syna
Ja som mala 2 tyzdne od ovu len velmi slabu. Toto mas super ciarku 🙂
tak to su nejake moooc mudre mamicky :D ja som este dlho nemala rovnako hrubu ciarku ani v 6 tt, myslim, ze dokonca ani v 7 tt nebola takato pekna ako mas ty. obe tehotenstva som lovila duchov doslova a potvrdil mi to az digital clear blue. a moja sestra mala od zaciatku taketo silne kolajnice - dvojicky. evidentne mas aj toho hcg na rozdavanie, takze sa priprav ze toto moze byt vysvetlenie 🙂
@jaskolka nie, ze ma pozitivny test uz dva mesiace ale na usg nic nevidno :( tak som to pochopila ja
@jaskolka nooo neviem odkiaľ
To mali ale asi aj prestanem citát tie diskusie lebo potom si len človek zbytočne namysla hlúposti .. 😀😊
@selena_luna ako vysvetlenie že môžem čakať dvojičky ? 😃 no troska som v strese 😃
ano, ze mas vysoke hcg, lebo mas dve zlte telieska, dve oplodnene vajicka napriklad... ale moze to byt aj ako anjelicek pise vyssie, ze proste len skorsie uhniezdenie. ved dr ti potom povie, co vidi na usg. nebud v strese, uzivaj si radostnu novinu!
@selena_luna už ako bude tak 😃😊 ďakujem pekne , uvidím čo povie gynekologička 😊 a budem , ďakujem krásne 🥰😊
Urcite nie, tie ciarky su akurat, hlavne viditelne a uvidis po kontrole.
@selena_luna tak ale potom treba písať "mam na testoch 2 čiarky už 2 mesiace" a na ultrazvuku nič. Ona písala "mam 2 čiarky ukazujúce 2 mesiace".. Okrem toho, ak žena má pozitívny test 2 mesiace, ale na ultrazvuku nie je nič, tak to by už mal doktor dosť spozorniet, o čo ide, lebo určite to nie je prosperujuce tehotenstvo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
no je to velmi pekna jasna ciarka! a taketo kolajnice uz dva tyzdne po ovulke, no mozno aj dvojcatka! :D ja som mala dva tyzdne takeho slabeho ducha, ze som ho ledva videla, myslela som si, ze mam iba halucinacie 🙂