Som tehotná?

zuzana_zuzana
17. dec 2012

Ahojte baby 🙂 pred dvoma mesiacmi som vysadila HAK ktorú som užívala 2 roky, lebo sme sa s partnerom rozhodli že je správny čas na bábo 🙂 prvý mesiac bez užívania HAK som dostala mršku v deň kedy som dostať mala.. tj. aj keď som brala HAK. Poslednú ms som mala 18.11, cca 2 týždne po ms, som mala bezfarebný výtok, bez zapáchania, potom nastalo pobolievanie v podbrušku ktoré bolo dosť silné a trvalo 3 dni, ako keby som išla dostať mrchu.. ms som mala dostať 9.12, po správnosti ako aj keď som brala HAK, ako to bolo aj minulý mesiac, namiesto toho som mala biely hustý výtok, robila som si aj tehotenský test ktorý vyšiel negatívne. Mala som dosť velkú chuť do jedla. Skúsila som si vypočítať podla kalendára na internete plodné dni, a kedy by som mala mrchu očakávať, ak by sa mi aj cyklus po vysadení HAK upravoval, vyšlo mi na 18.12 že by som mala dostať. Cca 4 dni pred týmto dátumom som mala výtok, ktorý sa postupom dní sfarboval tak do žlta. Žiadne príznaky ako bolest v prsiach nemám, okrem toho že mi moc nechutí káva, a takysto ráno keď cítim cigaretu mi je divne. Zatial som si ešte teho test nerobila. Dneská by som mala dostať, no potešila by som sa keby nie 🙂 mali ste niektorá z vás podobné známky teho alebo to značilo niečo iné, vopred ďakujem za odpovede, dúfam že pomôžete 🙂

billam
17. dec 2012

No uvidis, či dnes dostanes...ak nie, tak si test sprav najskor o 5 - 6 dni...na Vianoce...a rovno, ak bude pozitívny, mozes ho dat pod stromček 🙂

feb13
18. dec 2012

Bezfarebny vytok v polovice cyklu naznacuje ovulaciu. Nasledne sa objavi husty biely alebo zlty vytok tvarohovitej konzistencie. Je to priznak toho ze ti nabieha normalny cyklus ale nemusi byt hned pravidelny. V tehotenstve sa potom ten husty biely vytok zvyraznuje ale to skor az okolo 5-6. mesiaca. Typicke tehotenske priznaky ako nevolnosti nastupuju asi tak okolo 7tt takze to este necakaj hned. Podla mna ak si tehotna za 1-2 dni bude test slabucko pozitivny.

verca99
18. dec 2012

my uz mame 6 mesacneho chlapceka ale ak si dobre pametam tak ja som nemala ziadny vytok ani zo zaciatku tehu a na konci uplne malicko cyklus som mala kratucky niekedy 19 dni niekedy 24 dni ale stale som vedela ze ak mi nepride na 19 den tak pride na 24 den a tiez som mavala slabe vytoky skoro ziadne takze neviem ja by som tehotenstvo neposudzovala podla vytoku ak chces si byt ista ze si tak si sprav este tehu test a ak ti to nepride ani tak a neveris testom tak chod na krv k lekarovi to je na 100 percent mne vyslo tehotenstvo z testu najprv duch to som si ho robila na 26 den a potom som pockala dva dni a vysli uz dve hrube ciarky a priznaky tehotenstva som mala az tak v 8 tyzdni tehu myslim zvracanie bolesti prsnikov a bolest v podbrusku

enanena
4. jan 2013

Ahojte potrebujem poradit...maleho plne dojcim a v poslednych dnoch zaznamenavam pokles tvorby mliecka a maly ked ma ist spinkat a uspavam ho tak neskutocne placka,tak sa chcem spytat ci mozem byt tehu...ci moze byt priznakom pokles mliecka ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre