Som tehotná?

malaandrejka
14. okt 2012

Ahojte, potrebovala by som poradiť od vas skusenejsich...už od zaciatku septembra beriem antikoncepciu pravidelne 22.septembra som dostala menstruaciu uplne inu ako niekedy...trvala az do 3.oktobra...s 2 dnovou prestavkou niekde ku koncu...netušim teda kedy som mohla mat ovulacne dni ked menstruacia trvala až 12 dni...no stala sa mi taka vec že v nedelu30sept. este ked som mala menstruaciu som vynechala 1 tabletku a dalšiu nedelu som mala nechraneny styk ...vcera som zacala mal cervenkasty vytok a rano som sa zobudila s celymi tmavocervenymi nohavičkami....možem byť tehotná??

kveta
14. okt 2012
ela2710
14. okt 2012

kazda mame carodejnu gulu a vidime do teba, vsak? kazdy vikend nejaka nova zaregistrovana, s rovnakou otazkou, nejdem polemizovat o tom, ci mas malo uloh do skoly, ale skor o tom, ze ste baby neskutocne blbe, ak si myslite, ze ste tehotne, co si nespravite test? ved tu vam nikto neodpovie 🙄 😖

zuzi0911
14. okt 2012

@malaandrejka tehptna nemusis byt. Tvoje telo si musi zvyknut na antiku. preto ti blbne menzrs aj ten vytok je yaky. ale urob so test.ja som taketo blbnutie pri uzivani nemala ale hned ako som dpuzivala balenie napr. v utorok v stredu som mala styk a ostala som tehotna.

malaandrejka
autor
14. okt 2012

@ela2710 vsak teraz by aj tak nebolo možne aby vysiel....ked sa ti nepaci nereaguj 🙂

ela2710
14. okt 2012

@malaandrejka kazdy den je tu rovnaka tema, pri tom keby si pouzila vyhladavac, zistila by si, ze tu je uz tema https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/myslite-ze-mozem-byt-tehotna/ takze netreba stale zakladat rovnake temy...s tym si koniec koncov aj suhlasila v pravidlach MK pri registracii

malaandrejka
autor
14. okt 2012

@ela2710 kym tam medzi tým všetkým najdem prave moju situaciu ...tak aj porodím :D

ela2710
14. okt 2012

@malaandrejka tam nemusis hladat tvoju situaciu, tam mozes napisat, pridat svoj prispevok a baby, ktore maju pododnu skusenost ti tam poradia...

nibiru
14. okt 2012

@malaandrejka tema sa každou novou otazkou prispevkom aktualizuje!uplne zbytočne to tu robite zakaldanim tem,otazok nepriehliadne nakolko ak dojde nova uživatelka použije vyhladavač ako spravne ma sa jej tu zobrazí x otazok,tem uplne zbytočnych.ak chceš konkretne odpovede len pre seba stači si otazku dat do statusu a ozvu sa ti kočky čo k tomu maju čo povedat.bez testu ale ani jedna nepovie či si tehotna!tiež ti lekar musel povedat ako použivat natikoncepciu a ake su vedlajsie učinky ciže do 24h sa nič nedej e po pokračujes dalej pokial by si mala hnačky,vracala antika nemusi bit učinna spinenie je pri antike uplne bežne zaleži aka je ja som pri antike tiež spinila krvacala mimo cyklu ak chces mat 100% chod na odber krvy 14dni po styku ti na 100% povedia či si tehotna alebo nie pokial niesi zbytočne tu bude dalsia navyse tema,otazka pohlcovat stranku!

miss_stanya
14. okt 2012

@malaandrejka ak uzivas antikoncepciu asi tazko budes mat ovulaciu...kedze tabletky jej zabranuju (ak ich teda uzivas ako mas) 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre