Som tehotná?

frndolinaa
26. máj 2012

Dobrý deň prajem

Prosila by som o radu. 9.5 som mala dostať menštruáciu tu som do dnešného dňa nedostala. S priateľom mame nechraneny styk. Včera rano som si robila dva testy ,, objavili sa mi na obydvoch dve čiaročky, ale neviem či to môžem považovať za čiaročku jedna vyzerala ako keby to je len machula a druha ta bola moc slaba..tak neviem potom som si robila ešte dva testy poobede a obydva boli negatívne.. Stále mam bazalnu teplotu v rozmedzí od 37-37,2 stupňa.. Dnes ma strašne začalo bolieť brucho .. Včera ma trochu prehnalo a chodila som čurať stale. Na prsiach nepociťujem zmenu vôbec čo sa tyka menštruacie, lebo pred nou mi vzdy sa naliali a mala som ich tvrdé. teraz nič také nepociťujem. To že som strašne precitlivená to som byvala aj predtym. Prosím o radu či by mohlo ist o tehotenstvo alebo sa to vylucuje kedze tie tri teesty boli negatívne. ďakujem

omnia23
26. máj 2012

Lekar,HCG,vela stastia.

lauritka
26. máj 2012

zalezi od toho , kedy si mala ovulaciu, ked merias bazalku, tak ak ju mas zvysenu uz 18 dni, malo by sa jednat o tehotenstvo, mohla si tu hodit graf ;) podla coho vies, ze si mala dostat 9.5 ?? vies kedy bola ovulka ??

sorry su v tom nejasnosti, cize radim pockat, znova testnut a zbehnut za lekarom. 😉

xenicka13
26. máj 2012

kupit citlivy test a testnut z ranneho mocu

sladkasue
26. máj 2012

skus este iny test-za par dni🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre