Dobrý deň. Robila som si test digitál a vyslo mi slabé plusko. Ked som si robila klasicky test na prvom bol duch a na druhom slabučká ciarka. Lenze ja uz grcam rano niekedy aj vecer casto chodim na wc a som stale unavená. Prikladám foto. Za kazdu radu vam dakujem ❤️❤️❤️
podla tohto testu nie - digitalny test nema slabe plusko - pozitivny by bol "+" a ukazal by pocet tyzdnov od oplodnenia napr. 1-2, toto je negativny test, kusok sa mi potom nezda aj to vracanie - to je sposobene vysokymi hodnotami HCG a ak by boli vysoke, test by to mal zachytit, skus pripadne o par dni zopakovat 🤷♀️
@11bodkaa22 precitaj si návod....
Možno ešte nemáš takú hladinu hcg, no sú potom tie príznaky divné keďže tie sú kvôli vysokému hcg. Skús hodiť fotku tých dvoch testov. O pár dní sprav ďalšie.
Tie priznaky si skor nahovaras...psychika je mocny carodej. Trochu zvolni a ak nedorazi ms, kludne otestuj o 2 dni. Drzim palce.
To je psychika, tento test je negativnym ziadne plusko na nom nie je, ak ti meska ms skus zopakovat test o 2 dni.
@11bodkaa22 test mas jasne negativny .... zial 😔
Bud mas nieco so zaludkom alebo sa otestuj o 2-3 z ranneho mocu.
@11bodkaa22 to nie je žiadne plusko ale obrys, ktorý tam je vždy. Test je negatívny
@kaja871 dakujem uz sa tesime aj my
@kaja871 ano uz sa tesime aj my na noveho člena ❤️
@elenita no a vidíte nenahovarala som si ❤️
@janai1 precitala a uz sa tesime na noveho člena 😉
@11bodkaa22 super gratulujem už si len užívaj tehotenstvo ♥️♥️
@kaja871 Ďakujeme velmi pekne ❤️❤️❤️
@11bodkaa22 No teraz je pozitívny. Ale čo si zakladala diskusiu tak ten obrys nesvedčil o ničom. Proste tam je a hotovo. Tiež som mala a tehotná som nebola
@11bodkaa22 gratulujem😊
... Tak predsa si vieš ten test spraviť aj poriadne 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tento test je negatívny...slabé plusko na digi neexistuje