Ahojte,
co myslite mozem byt tehotna ak od noveho roku som mala menstruacie takto : 10.1.2012 12.2.2012 10.3.2012 a 8.4.2012 a pohlavny styk som mala 28.4.2012.Je mozne ze sa mi plodne dni posunuli a ze teraz toho 7.5.2012 nedostanem menstruciu ? Kedy si mozem spravit test ?
bazalnu teplotu si nemeriam nechavam to tak ze co ma prist pride 🙂 ale minuly mesiac a aj pred minuly mi meskala menstruacia 3 dni cize plodne dni sa mi asi posunuli
@klaudia2425 a spozorovala si plodny hlienik neskor?
ak si mala ovulaciu 28.4., tak 7.5. menstruaciu nedostanes, pravdepodobne az okolo 12.5., takze ak si myslis, ze si mala posunutu ovulaciu, ma zmysel testovat az po 12.5.
@ikke dakujem 🙂 tak minuly mesiac mi to meskalo a aj pred minuly ale podla 28 dnoveho cyklu by som mala dostat toho 7.5 pisala som aj na gynekologicku poradnu tak lekar mi poradil spravit prvy test toho 7.5 ze mam vyskusat 🙂
@lucinocka tak ja to mam kedy ako 🙂 ale uvidime co to bude
@klaudia2425 od ovulacie po menstruaciu je takmer vzdy 14 dni (ok, 12-16 dni, aby sme boli presni), ci mas cyklus 24-dnovy alebo 50-dnovy. ale ak mas doma testy navyse, kludne testuj aj toho 7.5., to ale este nemusi byt plod ani uhniezdeny...
@klaudia2425 opytaj sa vo vseobecnej teme tu
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/myslite-ze-mozem-byt-tehotna/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@klaudia2425 8.5.. a z coho by sme mali vediet, ci sa ti posunuli plodne dni? mala si natahovaci hlien ako sopel neskor? mala si pozitivne ovu testy? mala si zvysenu bazalnu teplotu?