Dobrý deň chcela by som radu už týždeň mi mešká menštruácia s partnerom mávam chranený pohlavný styk pomocou prezervatívu. Mám príznaky včera som mala dokonca aj kŕče aj výtok mám taký ako pri menštruácii všetko tomu nasvečuje že by to každú minútu malo príjsť ale nič... vedeli by ste mi pomôcť? už som zúfala mám nádchu ale to by my zrejme menštruácia nemeškala týždeň
Aj v drogerii to kupis ;)
Určite po neho pôjdem je to ale divné s partnerom sme mali styk po skončení ovulácie mali sme chránený pomer a zároveň nemám žiadnepríznaky žeby som bola tehu mám len klasické príznaky PMS
Ms môže meškať z rôznych dôvodov. A je malá pravdepodobnosť, že keď máš chránený sex a nič sa nestalo neostal kondom v tebe alebo nepraskol, že by si bola tehotná. Ms môže meškať zo zápalu, ktorý môžeš mať. Takže ak sa bojíš sprav si test 3 eura určite máš a ak nebude negatívny treba volať gynekológovi, zápal nie je sranda.
@viki22465 Ako ja neviem ale za svoj zivot som mala asi tak 250 menstruacnych cyklov. Niektore boli presne,niektore meskali,niektore prisli skor. Po chranenom pohlavom styku po ovulacii mas sancu na otehotnenie asi tak 1%.
Je mnozstvo dovodov preco ti menstruacia meska, moze to byt nic alebo nejaky problem kazdopadne nikto tu to nevie a preto by si to mala riesit s lekarom.
Tu ti nikto nepomoze, ako to mame vediet? Sanca je mizerne nizka, ale je tam vzdy. Treba ist po ten test.
stalo sa Vám niekedy že PMS prišlo ale menštruácia nie?
Kamaratke meškala mesiac nepozna nebola musela ist na vyvolávačku☺️ Mne zas chodia vzdy skor o 2 dni😁
Odporúčate mi aby som si spravila test 7 dní od kedy som mala mať menštruáciu ? či ešte počkať ?
Bože dobrý! Choď si kúpiť test aj 10 a ak budú negatívne, menštruácia nepríde treba to riešiť s lekárom
ahojte, viem otrepana otazka, len sa chcem spytat, mrcha prisla 21.12.2020 na silvestra sme silno oslavovali cize 1.1.2020sme mali nechraneny styk, plodne dni vychadzaju od 1.1.do 5.1.je mozne ze by sme zamiesali bejby? ani som nevedela ze mam plodne dni prave vtedy. dakujem za odpoved
@janulienka1103 tak dnes to asi nepojde nakoľko bývam v dedine a sú sviatky zajtra si kúpim
@schutzangel možné je..keď bude meškať ms tak si sprav test.
@martinaju dakujem.
@schutzangel no co myslis? Plodne dni + nechraneny sex...vazne uz sa na toto treba pytat? Plodne dni si mala lebo nejaka apka povedala alebo si si robila testy alebo meras teplotu?
test bol negatívny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@viki22465 pocuj v lekarni maju taku super vec a vola sa to tehotensky test tak skus to.