Som tehotná?

petulla28
9. apr 2012

ahojte, prosim vas o vase nazory, mam 30-35 dnový cyklus. Ovulaciu nesledujem, len mavam v strede cyklu velmi silne bolesti, predpokladam, ze ovulacne lebo su pravidelne opakujuce sa uz niekolko rokov. mam 28 rokov tento rok. tento mesiac si velmi nepamatam kolkateho boli spominane ovulacne bolesti, ale vacsinou zacinaju na 10-ty DC, predpokladam, ze ovulacia zacina ovela neskor, lebo bolesti pretrvavaju niekedy aj tyzden s prestavkami, dakedy aj dlhsie. poslednu M som mala 12.3 ( to bolo na 35 DC). dna 5.4 som mala nechraneny styk / prvy krat nechraneny pocas 3-rocného vztahu/ , velmi by ma potesilo keby to vyslo, ale mam pocit, ze si to vsetko co teraz prezivam, dost namyslam. par dni po styku pichanie v podbrusku, naliate, bolave prsia, otrasne nalady a nervozita, spavost ( uplne neskutocna), žravka, pachy, zvysena teplota, unava ( nenormalna), placliva.....tieto symptomy mavam pravidelne pred M ( tzv. prehnany predmenstruacny syndrom), ale proste stale verim a dufam, ze sa to nejakym zazrakom podarilo, aj ked to bolo len prvy raz🙂 dnes 9.4 som si kupila test ( nedockava, ja viem🙂 ) a vysiel, ako inak negativny. mam aj spinenie, hlavne dneska po sexe, ale aj mimo toho, taky zacervenany vytok, tiez sa mi tak spusta castokrat menzes -. miernym spinenim. co si o tomto myslite? mam zabudnut, alebo je tam nejaka sanca? citala som vela clankou, ze PMS ma velmi podobne priznaky ako v pripade tehu, ale preco mam vsetky naraz? alebo si to len namyslam? nie nemyslim....cakam na vase otazky. diky moc.

bukvickaaa
9. apr 2012

Ahoj,
pokial mavas cyklus 35dnovy, tak predpokladam, ze ovulacia je okolo 20-teho DC, co tento mesiac bolo priblizne 2.aprila...takze ked si mala nechraneny styk iba 5-teho, tak to zrejme spermie nestihli...ak by ano, tak urcite je dnes na test este skoro 🙂 spinenie moze byt znakom uhniezdovania oplodneneho vajicka 🙂 takze ak sa ti nespusti silne krvacanie, je to dobre znamenie... urcite ti odporucam urobit si dalsi test, najskor okolo 15-16teho, pokial nebudes silno krvacat... to by uz vysledok mal byt vidiet 🙂 drzim palce, aby ti to vyslo podla predstav 🙂

nelicefo
9. apr 2012

presne ako píše @katren
treba najprv pohľadať a potom sa až pýtať.😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre