Ahojte, viem ze tato téma je tu dosť častá, ale prosím Vás chcem sa spýtať, dlhší čas sa snažíme o bábätko a zatiaľ nič, začala som teda brať inofolic (beriem ho asi mesiac), mala som dostať svoje dni pred ktorými mám citlivejšie a naliatejsie prsia, no tentokrát to tak nie je som úplne v pohode akurát že ma pobolieva podbruško, a som nesvoja plus mala som ružovkastý výtok a som unavenejsia. Bola som pár dní dozadu u gynekológa s tým, že mi našiel cystu. Je teda možnosť že som tehu alebo je to z cysty, alebo možnosť vedľajších účinkov z inofolacu? Ďakujem za každý názor a radu...
@mysicka111 Je mozne cokolvek. Pockaj ci menstruacia bude meskat - ak ano, urob test z ranneho mocu.
Ja budem reagovat na...dlhsie sa snažíme....doporucujem zacat cvicit. Byt fyzicky aktivna aspon 4x do tyzdna. Sustredit sa na cvicenie a zlepsovanie kondicie. Clovek uvolni hormony, prejde na ine myslienky. Vo vacsine pripadov je nepočatie len psychyckeho razu, lebo sa na to velmi sustredi.
@luciannka83 ahoj no co sa týka športu myslím si, že som dosť aktívna keďže behavam 5x do týždňa, cvičím a naozaj sa snažím stravovať zdravo ☺️ takže týmto to podľa mňa nebude 😉 tehu nie som, keďže,, návšteva'' prisla. Nevadí, nechávam tomu voľný priebeh... ☺️
@mysicka111 tak mozno ci netreba trocha poľavit. Ci nieje organiZmus velmi pretazeny, cim sa dostava do stresu. Treba mysliet aj na regeneraciu. Tak ale ked aktivne sa venujes športu, tieto infoemacie niesu re teba novinkou. Drzim palce, nech sa cim skorej zafari.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mysicka111 pravdepodobne z inofoliku