Som tehotná?

rebeka243
30. mar 2020

Ahojte baby. Je možné aby som po troch mesiacoch snaženia sa nebola tehotná. Keď mi ms minulý mesiac meškala 12 dní, no nakoniec som dostala ale len slabú a mala som 3 dní, pričom ju normálne mávam 6dni a tento mesiac mi meškala 4dni a mala som zo začiatku len ružový výtok a potom trochu krvi tiež len 3 dní? Test som si neska ráno robila a len s jednou čiarkou... Mam bolesti hlavy, žalúdka, krížov a pod bruškom... Ďakujem za každú odpoveď 😊😊✌️

deean
30. mar 2020

@rebeka243 to fakt sa pytas tu prvu vetu? Vies si predstavit kolko zien neotehotnie ani po roku, ani po dvoch ci troch...? Ked ti meska 4 dni a test je negativny - tehotna nebudes. Hormonalny vykyv. That´s all...

jaskolka
30. mar 2020

Tak čo sa, týka prvej otázky, áno, je možné, že ani po troch mesiacoch snaženia, ešte nebudeš, tehotná.. Mnohé ženy sa snažia aj oveľa, dlhšie, čiže nie je to tak, že "sexujem bez ochrany a bum, som v tom". Príroda je trochu zložitejšia.. K ďalším otázkam, tak menzes môže meškať z kopy dôvodov, prechladenie, cysta, anovulacny cyklus, biochemické tehotenstvo, posunuta ovulka. Keby si minulý mesiac otehotnela a bolo to úspešne , tak teraz by si už mala koľajnice. Ci teraz si tehotná, to ťažko povedať. Je možné mať ešte v tehotenstve menzes, ale keď test je negatívny a menzes si mala, hoci krátky, tak skôr nie, ako áno.Príznaky môžes mat aj "v hlave", ale nemusí to byť vôbec tehotenstvo. Trebárs skus ďalší test o pár dní... Pripadne zajdi k doktorovi, ale skôr to tehotenstvo nebude, ako bude..

ayanamirei
30. mar 2020

presne by som sa priklonila k hormonalnej nerovnovahe ako pise @deean a navyse kedze si mala len slabucku MS, tak najskor anovulacny cyklus... Priznaky su psychosomaticke (zjavne velmi chces byt tehu) alebo ako priznak PMS - prepac tolko uprimnosti, ale pride mi to lepsie ako klamstvo. A ta otazka ci po 3 cykloch mozes nebyt tehotna , to mi pride ako otazka 16 rocnej dievciny...prepac

s_a
22. apr 2020

Nebude to veľmi k otázke, ale skus si kúpiť kyselinu listovú, možno to pomôže k otehotneniu 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre