Som teda tehotná?

veronikad1234
24. aug 2023

Dobrý deň, v utorok som si robila testy , pretože sa mi niečo na sebe nezdalo. MS mam dostať až 3.9., Áno, viem ze testy sa majú robiť až keď mešká MS ale fakt mi to nedalo a spravila som si testy. Čo poviete môžem sa teda naozaj začať tešiť?😇 Čo sa týka príznakov, tie by boli. Ďakujem za odozvu.
Pripadne. Ak už som tehotná. Poraďte mi nejaké vitamíny, ktoré neuškodia. K dr. Pôjdem až neskôr.

nikiki29
24. aug 2023

10 dní pred MS ??? Teda v utorok 12? Neviem neviem… možno v minulom cykle, alebo posunutá ovu. Toto sa mi nezdá… 12 dní pred MS je predsa len obdobie ovulácie. Ale test je pozitívny, to áno…

veronikad1234
autor
24. aug 2023

@nikiki29 áno

selena_luna
24. aug 2023

@veronikad1234 ano, vyzerato ze si tehotna. Teraz sa mozes skusit otestovat tou istou znackou tak o 4 dni a zas o 4 dni, aby si videla, ci hcg stupa. Najdolezitejsia je kyselina listova, tu nasad ihned.
Ale 10 dni pred ms, ake dlhe mas cykly?

veronikad1234
autor
24. aug 2023

@selena_luna ďakujem za radu. Raz som potratila a 2x už nechcem preto sa pýtam ♡

veronikad1234
autor
24. aug 2023

@nikiki29 tak mne sa tiež hneď na sebe nezdalo niečo, bolesti ako kŕče, pichanie , bolesť pŕs.. tak som skúsila test. Ja viem ze sa ma testovať keď mešká. Ale nedalo mi to. Lebo mňa nikdy neboleli len tak prsia 😊

maryetta
24. aug 2023

Ale cyklus mas pravidelny? Lebo do ms je este daleko. Keby 2dni pred ms tak ano. Ale toto je ozaj dlha doba. Zase ak by cyklus predtym tak ciarka je slaba.
Skkus to sledovat. Pripadne o 2-4dni dalsi test a uvidis.

veronikad1234
autor
24. aug 2023

@maryetta áno mam pravidelný.. no skúsim o pár dní ďalšie testy

luciah187
24. aug 2023

@veronikad1234 ja som uzivala femibion, je vhodny aj pocas snazenia aj uz pocas tehu. Drzim palce

veronikaszabova
24. aug 2023

@veronikad1234 skus inu znacku, mamatesty poslednu dobu vedia dost hadzat Casperov.

beata_k
24. aug 2023

@veronikad1234 No, ja ti neviem. Priznaky...Vajicko sa len uhniezduje, na priznaky este cas. Ale drzim prst 🍀

noema34
24. aug 2023

@veronikad1234 anoooo gratulujem😍

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre