Baby prosím o radu. Poslednú menštruáciu som mala 14.decembra. O bábätko sa snažíme skoro rok. 26.decembra som začala špiniť (hnedastý výtok) tak som si spravila test, ktorý vyšiel pozitívne +2-3. Od toho 26.decembra stále špinim tak som si spravila test znova a ukázalo +1-2. Môže to byť zlý signál? K doktorovi sa chystám 8.1. lebo mal dovolenku.
Od 26teho prešlo pár dní, to není dobre keď ti menej ukázalo..... Ako písala Nina uvidíš čo lekár povie
@mikanika Nechcem ti kaziť náladu, ale podľa mňa je skoro 100% istota, že nie si. Ak ti menštruácia začala 14, tak plodné dni si mala až okolo 28. Čiže prichádzajúca ovulácia by vysvetľovala test 2-3. Čiže 26 si určite tehotná nemohla byť. To vysvetľuje aj následný test, ktorý ukázal už iba 1-2. Nasledujúcu menštruáciu by si mala mať až okolo 11jan. Ešte ti ani menštruácia nemešká, takže tvoja návšteva u lekára 8jan je úplne zbytočná
Bola som na pohotovosti na ultrazvuku nič nevidela, ale zobrala mi krv mam hcg 213, 70 čiže tehotná som. Na výsledkoch je ale napísané že 6tt a je možné že ešte doktorka na ultrazvuku nič nevidela?
Nevidela nič ale keď som pozerala tabuľku hcg/TT tak by to mal byť 4 týždeň a nie 6...uvidime co prinesie cas
@mikanika no neviem, ako ti uz vyssie pisali, tak tie datumy ani mne nesedia. Ved predsa ak si mala poslednu menstruaciu 14.12., tak dalsiu by si mala mat az teraz nejako v prvej polovici januara. Ako mohol test ukazat 26.12. pozitivny vysledok, ked to bol len 12-ty den cyklu? Ako ta vobec napadlo tak skoro testovat? Nic v zlom, len ma to zaujima.
Už rok sa snažíme čiže akonáhle prišlo špinenie z ničoho nič bol to pre mňa signál že sa niečo deje tak som spravila test a bolo
@mikanika ja som pri prvej spinila 6 týždňov, otehotnela som tesne pred menštruáciou a doktor podľa poslednej ms myslel ze som tehotná dlhšie a malo by byť niečo vidieť, keďže nebolo, myslel ze bude mimomaternicove. Poslal ma domov že príď o týždeň. O týždeň už videl srdiečko, proti spineniu som mala duphaston dva mesiace, potom to prešlo a už som nespinila. Teraz pri treťom som spinila 7 dní a bola som tehotná, som v 19tt. Veľa žien spini aj niekoľko týždňov a nemusí to hneď znamenať niečo zlé. Uvidíš čo ti povie tvoj Dr.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Môže to byť zlý signál. Tehotenské testy fungujú na báze merania HCG,ktorý sa v tehotenstve produkuje. Keď ti vyšiel nižší výsledok môže sa ti HCG znižovať alebo stagnovať,čo môže značiť o neprosperujúcom tehotenstve. Ale nechcem ťa strašiť. Uvidíš v stredu u dr.,čo ti povie. Držím silno prsty.🍀🍀🍀