Zdravim , chcela by som sa opýtať . S priateľom sme mali pohlavný styk. Keďže menzes mi zvykne prísť dva dni skôr inokedy dva dni neskôr ,trochu sme sa prepočítali a mali sme sex presne v deň jeho nástupu . V podstate sa spustil počas styku. Mali sme kondóm ale chvíľu bol vo mne aj bez neho . Máme len obavy či náhodou neušlo máličko kým sme dali kondóm a tým pádom či môžem byť tehotná .
Ďakujem veľmi mi tým pomôžete .
Aj keby sa do teba urobil, je to velmi nepravdepodobne
@zuzana9393 vieme že cez menzes + kondóm to je nereálne ale tak keď si človek nieje istý vždy stresuje
Nie, nemozes. Ked si dostala pocas toho MS znamena, ze urcite si nemala plodne dni (ovulaciu) takze je velmi mala sanca takmer nerealna.
@mamina0078 ďakujem za radu 🙂
nemyslim si, ze z tohto, co si pisala by mohlo nieco vzist. to by bola velmi velka nahoda.
Tak ako niekto môže otehotnieť počas menštruácie, môže otehotnieť po celú dobrú cyklu. Ale v tomto prípade by sa musel do teba urobiť... Ale nechápem, čoho si nie je istý on?
Ak pises ze na par sekund, tak to uz by bol aky macher keby sa nieco zadarilo.
@katrinas tak naco ho tam strka, ked ste potom z toho obaja v strese? Ci to bolo omylom?
Nechápem.. a keby si nedostala menštruáciu, tak by ste si istí už boli? Nechcem, aby to vyznelo hnusne, ale keď chcete mať kľud, tak nech nestrká ani na mikrosekundu bez ochrany. A keďže keby bol prúser, tak by si ty bola tá, kto si to vyžerie do konca aj s následkami, tak sa chráň aj ináč, dnes už to nie je vôbec problém. V poslednom čase sa tu akoby roztrhlo vrece s takýmito príspevkami. Ja aj verím, že veľká väčšina nie je vymyslená. Mimochodom, tu potom vedie tá križiacka výprava proti hormonálnej antikoncepcii...
@pondelok01 no bolo sme sa trochu pozabudli
@dadulamamula to si aj ja myslím že keby mu len ušlo tak nič len mala som menzes o 4 dní dlhší a pobolieva má v podbrušku čiže teraz už neviem vôbec či
@katrinas určite nie a keď tak ešte testy existujú poprípade doktori
@dadulamamula test si idem urobiť po ovulacii
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mali ste sex s kondomom a zacala menstruacia? Ak by si ostala tehotna, tak by to malo byt povazovane za neposkvrnene pocatie 😏