Som pozitívna?

2. feb 2022

Ahojte. Chcela by som sa opytat,hlavne asi prekonanych, ci mozem byt pozitivna. Predvcerom mi od rana bolo divne,trochu unava,k veceru ma zacali boliet cele telo. Vcera od rana extremna bomest celeho tela a hlavy,zimnica,triaska,teplotu som nemala ale najhorsia je bolest krizov a noh. To sa nedalo ani vydrzat musela som si dat na noc tabletku nech aspon zaspim,v ziadnej polohe mi nebolo dobre. Aj som raz zvracala ale to asi od bolesti hlavy,odvtedy sa mi uvolnilo. Dnes som este stale nie ok no aspon tie krize nie su take strasne. Samotest nemam a na pcr test sa nevladzem ani postavit z postele. Moze to byt omikron?

vikisukik
2. feb 2022

tak najlepsie by bolo keby ti niekto samotest kupil a doniesol nech vies pripadne sa pozviechat a ist na pcr lebo vsetko ostatne mozu byt len domnienky a kludne mozes mat obycajnu chripku s takymito prejavmi nie hned omikron. je ale pravda ze aj moj partner mal takyto priebeh covidu, ze mal bolesti celeho tela a teploty.

yoxinka
2. feb 2022

Tak ženy…všetky vytiahnuť veštecké gule o tri, dva, jeden …🤦‍♀️

mamina0078
2. feb 2022

Môžeš a nemusíš choď na test a tam zistíš či si alebo nie. Vieš sa zadarmo objednať aj na PCR 2x do mesiaca pri príznakoch alebo si zaplať AG.

maciatkolulu
2. feb 2022

Toto snáď už reálne nemyslite vážne, ved s chorobou vám mozog odišiel????? Dve čiarky znamenajú pravdeppdobnu pozitivitu, treba ísť na pcr, netreba fotiť a ukazovať vkuse testy, keď je niekomu zle, môže byť chorý na všetko možné, bez testu to nevedia určiť ani vseodbornicky konikovske. Už sa preboha spamatajte

anabel2341
2. feb 2022

My sme si dva dni robili samotest sestra mala príznaky tak aké píšete vy ..mna len hrdlo škriabalo včera a dnes sme testovali doma no nejako mamine nesedeli tie testy šli sme na antigenovy a sestra je pozitívna aja som negatívna pre istotu choďte a zaplaťte si antigenovy test samotest nemá takú citlivosť podľa mňa

autor
2. feb 2022

@anabel2341 dakujem pekne za normalnu radu 🙂

autor
2. feb 2022

@vikisukik dakujem 🙂

autor
2. feb 2022

@maciatkolulu ok zabi ma :D

yoxinka
2. feb 2022

Akože prepáč, ale to ti na internetovom fóre musí niekto napísať, že sprav si test … po dvoch rokoch pandémie? To ti samej nenapadne? Nevládzem, tak poprosím niekoho, nech mi donesie domáci … keď už máš takto rozbehnuté príznaky a máš covid, ten domáci pozitívny bude … Ja už z tohto typu otázok nemôžem … 🤦‍♀️

sonka333
2. feb 2022

@yoxinka 😃😃😃👌🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre