Som podľa vás tehu?

detti23
16. jan 2018

Ahojte baby, cca pred 10dnami som mala nechraneny sex a isli sme na plno, potom par dni som mala tlak v podbrusku ale pritom som brala vag tabletku od zenskej, kedze som pred tym mala vytok a brali mi ster ci tam mam neaky bacil, prve vysledky na mykozu atd vysli neg... volala som jej ze mam par dni cely den tlak v podbrusku a v krizoch ci to moze byt s tych tabletiek a spominala ze aj ano.... otazocka, mala niektora z vas podobnu skusenost? Po nechranenom sexe som sa na druhy den zobudila s istotou ze som v tom aj ked to je asi blbost, dneska som zacala pocitovat jednu bradavku citlivejsiu a mam priehladny vytok, moze byt tak kratko po sexe uz v tom? Bol to moj prvy sex na plno... 🤔

brunettka89
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erika_smile
16. jan 2018

Podľa mňa sa na to len príliš sústredíš, skús na to pár dní nemyslieť, poprípade počkaj či príde ms normálne alebo bude meškať

myskahryzka
16. jan 2018

@detti23 A mala si ten sex v case ovulacie?

detti23
autor
16. jan 2018

mne chodi ms hoci ako takze to je nevyspitatelne ale bola som par dni pred ovul

myskahryzka
16. jan 2018

@detti23 No, pri velkom stasti a nepravidelnom cykle by si mohla byt tehotna a uz by ti to pomaly aj mohol ukazat test. Ale teda ak vies presne kedy mas ovulaciu a vies, ze to nebolo v tom case, tak je mala pravdepodobnost tehotenstva.

obsadenemeno
16. jan 2018

@detti23 nemoze. A kedze mas nepravidelmu ms, tak aj ta ovulacia je nepravidelna, takze asi tazko vies, kedy bola...... Nestresuj, pockaj, najneskor o 9 mesiacov sa urcite dozvies.
🙄

nicolas111
16. jan 2018

Ja som napríklad mala veľmi ďaleko pred ovuláciou a dávali sme si pozor, aj tak som tehotná. To je osud. Ale po prvotnom šoku sme veľmi šťastní a tešíme sa na drobčeka.

xxxxxnnnnn
16. jan 2018

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre