Ahojte baby, cca pred 10dnami som mala nechraneny sex a isli sme na plno, potom par dni som mala tlak v podbrusku ale pritom som brala vag tabletku od zenskej, kedze som pred tym mala vytok a brali mi ster ci tam mam neaky bacil, prve vysledky na mykozu atd vysli neg... volala som jej ze mam par dni cely den tlak v podbrusku a v krizoch ci to moze byt s tych tabletiek a spominala ze aj ano.... otazocka, mala niektora z vas podobnu skusenost? Po nechranenom sexe som sa na druhy den zobudila s istotou ze som v tom aj ked to je asi blbost, dneska som zacala pocitovat jednu bradavku citlivejsiu a mam priehladny vytok, moze byt tak kratko po sexe uz v tom? Bol to moj prvy sex na plno... 🤔
Podľa mňa sa na to len príliš sústredíš, skús na to pár dní nemyslieť, poprípade počkaj či príde ms normálne alebo bude meškať
@detti23 A mala si ten sex v case ovulacie?
mne chodi ms hoci ako takze to je nevyspitatelne ale bola som par dni pred ovul
@detti23 No, pri velkom stasti a nepravidelnom cykle by si mohla byt tehotna a uz by ti to pomaly aj mohol ukazat test. Ale teda ak vies presne kedy mas ovulaciu a vies, ze to nebolo v tom case, tak je mala pravdepodobnost tehotenstva.
@detti23 nemoze. A kedze mas nepravidelmu ms, tak aj ta ovulacia je nepravidelna, takze asi tazko vies, kedy bola...... Nestresuj, pockaj, najneskor o 9 mesiacov sa urcite dozvies.
🙄
Ja som napríklad mala veľmi ďaleko pred ovuláciou a dávali sme si pozor, aj tak som tehotná. To je osud. Ale po prvotnom šoku sme veľmi šťastní a tešíme sa na drobčeka.
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.