Som podľa vás tehotná?

siberka2020
8. sep 2022

Som tehotná?
Zdravím chcela by som poradiť , Pred necelým mesiacom som mala s priateľom nechránený pohl.styk… bolo to počas ovulácie a priateľ si nebol istý či sa domna spravil, tak mi na druhý deň isiel kúpiť tabletku po ktorú som užila do 24 hodín.🙂 prešli od toho už nejaké 2 týždne včera a dnes som sa odhodlala spraviť si tehotenský test aby som si bola ista že tabletka zabrala… no pri vykonaní testu som bola mierne zaskočená kedze som si robila test Woman secret jeden večer tak pre istotu len , najprv bol negatívny nechala som to smaozrejme tak, neriešila som to…no a ráno keď som si išla robiť druhý test pozerám a na tom teste 3 paličky … 2 paličky položené pri písmene C tretia pri písmene T… Ráno som test zopakovala.. dnes o5 a bol negatívny posledne 2 testy boli robené z ranného mocu tak sa chcem všeobecne spýtať Môže to byt nejaká chyba testu alebo som v tom? :///Ms mi meškala pár dni možno 2 -3 ale tomohlo byt samozrejme z tej tabletky po ms sa chystám na gyno ale dovtedy chcem mat aspoň pokoj na dusi čo myslite?

xena0
8. sep 2022

Keď večer ukazoval že je negatívny, ráno je bezpredmetné čo ukazuje je neplatný už navyše tri paličky?

radanna11
8. sep 2022

Užila si tabletku PO včas,dostala si aj menzes, tri testy z troch sú negatívne akurát jeden chybný s troma čiarkami aj to po limite z čoho si akože usúdila ,že si tehotná ??

ninusa221
8. sep 2022

Ja milujem ked vidim diskusiu Som tehotna? Hned si pomyslím na odpoveď: jasné ved my sme panenky Márie a zaroven gynekologicky ktore cez modrého koňa určia tehotenstvo 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️😂

a_alexandra_a
8. sep 2022

"bolo to počas ovulácie a priateľ si nebol istý či sa domna spravil"
Wow... ja len, že ... WOW🙄

jzuzka
8. sep 2022

Ahojte, chcela by som sa spytat myslite ze mozem byt tehotna ked som mala druhy vklad embryjka 7.7. Udajne mi hcg bolo ku 4000 zo zaciatku ale potom kleslo na 697...robili mi v centre posledne sono 4.8. 2022...ale krv na hcg nie...teraz 28.8. Az 30.8. Som mala menzes bezbolestny....brucho sa mi zvacsilo odvtedy neviem teraz co je vo veci ci mozem byt tehotna ked mi 6.9. Vysla slaba druha ciarka ale fest slaba na teste a dnes nie ale dnes som ju nerobila z ranneho mocu...co si myslite...alebo co by ste robili na mojom mieste....zasielam foto

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre