Mamičky chcem sa spýtať som mamickou skoro 5mesiacov v máji mi vôbec neprišla menstruacia zatiaľ do dnešného dňa skúsila som urobiť digitálny tehotensky test a vyšlo mi toto mám to brat že som tehotná znova nikdy predtým keď mi meškali som nemala tehotensky test pozitívny.
Ďakujem za skóre odpovede
na 99.9% ano, si uz v druhom mesiaci pomaly, oplodnenie bolo pred 2-3 tzydnami
@ivusinecka026 no áno. Vyzerá to, že si tehotná
Dobrý deň len tomu akosi nemôžem keďže sme 5rokov sa nám nedarilo nakoniec sme absolvovali umelé oplodnenie a to vyšlo mame dievčatko ktoré má 17.6.2022 5mesiacov tak som z toho trochu zaskočená a ku doktorovi som objednaná 23.6.2022.
Ďakujem veľmi krásne za odpovede.
Prajem Vám pekný piatok aj víkend
@ivusinecka026 celkom ste sa poponahlali 😁 to sa stáva že druhé tehotenstvo príde na prvú šupu ,aj keď pri prvom ste sa dlho snažili ...my sme sa o prvé snažili 2 roky a druhé sme si len povedali že vyskúšame a na prvý krát sa podarilo 🙂 tak gratulujem ,to sa podarí málokomu taký malý vekovy rozdiel medzi deťmi 🙂
@ivusinecka026 mne gynekologička povedala že do dvoch rokov od pôrodu sa otehotnie najľahšie, ďalej sme to už ale nerozvíjali tak neviem 😀 každopádne áno podľa testu to vyzerá že čakáš bejby, gratulujem 🙂
@ivusinecka026 gratulujem!
Ďakujem Vám veľmi pekne za odpovede ešte mi to doktor potvrdí a bude babetko len mám s toho trochu strach ako to zvládnem ja sa starám o mamu po porážke o 5mesacnu Vanesku a ďalšie babetko ale nejako to snáď zvládneme.
@ivusinecka026 gratulujem a držím palce, možno mama pookreje, keď príde ďalší človiečik na svet, verím, že pomôžu kamarátky, susedky, rodina.
Takéto digi testy ukazujú týždne od oplodnenia? Nie tehu týždne, však? 🙊
@ivusinecka026 to je nádherne 🙂 že sa takto zadarilo ❤️ Obrovská gratulácia, nech je všetko v poriadku a prajem Vám veľa zdravia ❤️
@jaass Dobrý deň
Ďakujem Vám veľmi pekne aj mi sa tešíme na nás druhý poklad ak to pán doktor potvrdí🥰😘😍❤️
@ivusinecka026 ❤️🌸
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ivusinecka026 ano gratulujem