Ahojte babenky,potrebujem poradit.
Moja posledna ms bola 13.1
Dnes je to 5 dni co mi meska ms. V sobotu konkretne 5.2 som sa vyspala s kamaratom,mali sme ochranu,on sa spravil do kondomu a pokracoval tak 2minuty a ja som potom citila,ze nieco z tade stieklo dole a islo mi to asi na pipinku. Kondom nebol rotrhnuty,dala som si pre istotu tabletku PO EllaOne hned po 2 hodinach. Bojim sa,moze sa podla vas stat ze tabletka nezabrala? Na dieta este niesom pripravena kedze mam len 17r,prosim poradte. ☹
slovo pipinka pouzivaju len stari uchylovia takze nebudes tehotna
@nevinnedievca že nevinnedievca 🤔 takto, z 5.2. tehotná nebudeš...ale predtým si určite tiež mala sex a keď bol bez ochrany, alebo niečo zlyhalo tak stať sa mohlo. Urob test, pepino v tescu stojí okolo 2e.
@nevinnedievca ahoj, malo by to byť ok. Tabletka po rozhádže celý cyklus, tak predpokladám, že preto ti menzes mešká. Držím palce, verím že to bude ok. Len to budú asi riadne nervy do ďalšieho menzesu 🙁
@nevinnedievca a dobre ratas? 13.1. posledna ms a dnes ti uz meska 5 dni?
@nevinnedievca len pre info tabletka PO nemusi vzdy zabrat 🙂 poznam ludi co im nezabrala. Mam pocit ze chalan co mu lepi ze mal sex sa snazi zistit ci je mozne ze bude otcom 😅
@w123 🤣🤣🤣🤣 my tak učíme dcérky zatiaľ hovoriť 😁🤣🤣🤣
@nelca84 možno končila posledna menštruácia...má 17 😉🤣
@nevinnedievca opakujem po x krát.Zeny skúste spolu s vagínou používať rozum.najlepsie pred stykom....po už je dosť neskoro
@maro1995 tabletka po na 100% zastaví ovulaciu. Ak ale ešte neprebehla. Ak už ovulácia bola, tak vajíčko môže byť oplodnené. Vtedy s tým tabletka asi veľa neurobí...
Meškať ti môže aj z tabletky po. keďže je tam toľko hormónov na rozdávanie. A dala si si ju v podstate hneď treba len počkať a uvidíš.
@snehulak77 Praveze ja som mala dostat menstruaciu 4.2 lenze neprisla. Toho 5.2 som mala ten sex s kamaratom cize mi meskala uz 1 den. Minuly mesiac som mala normalne ms (a nemala som sex za tu dobu az doteraz)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nevinnedievca Nastuduj si niečo predtým ako vhupnes s niekym do postele.. To, že to bolo s kamarátom nejdem ani rozoberať.. Menzes ti mešká pravdepodobne z tej tabletky je to velká nálož hormónov a vie rozhadzat celý organizmus.. Takže nabudúce radšej rozmýšľaj a neužíváj tabletky PO ako lentilky..