Som podľa vás tehotná?

lydia1995
22. apr 2021

Tých tém je tu veľa a ako každá hovorí každá sme iná. Ja viem ze musím čakať do meškania mrchy.

Len sa chcem opýtať podľa vás či by to mohlo byt.
Vždy keď mám dostať mrchu tak 7-10 dní pred ňou ma bolia tak strašne prsia že nemôžem ležať ani sa na ne pozrieť lebo už pohľad ma boli na ne. Teraz mam 5 dní pred mrchou a mňa vôbec nebolia ešte som si ich ma kala ja spongiu a nič oni sú ôk.
Ďalšie je že keď mám mrchu tak až vtedy ma boli brucho nejaký 2 deň mrchy nikdy pred. Teraz je to iné od začiatku ovulácie kde sme sa začali snažiť ešte pred ňou a ted ma začalo pichať a dosť bolet brucho. Aj mi bolo pár dní nevoľno. Ale dnešný test bol neg. Teraz počkám už len na gyndoske co povedia.
A ešte cikanie je ráno maratón bud stihnem alebo nestihnem aj večer z ničoho nič musím cikat

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andreja13
22. apr 2021

ak bol test negativny tak si nemyslim, ze by to boli priznaky. a ak to spravne chapem tak tebe este ani ms nemeska? stale cakas ci pride?

lydia1995
autor
22. apr 2021

Nie nemeska ja len som zmetena lebo vždy proste vždy ma boleli prsia tak ze nemohla som na nich spat a teraz vôbec nič..... A v bruchu ma picha a to mávam až keď dôjde mrcha

lllenuli
23. apr 2021

Tak vieš, je to 50:50....ale mala som to presne takto isto... brucho ma bolelo ako na ms už týždeň pred ms, to bolo podozrivé, a tiež ja som mala bolesť pŕs ako PMS a v ten mesiac nič...a 10 dpo som už mala celkom peknú čiarku 🙂 ale zase vedela som presne kedy bola ovulacia

lydia1995
autor
23. apr 2021

@lllenuli v noci som nemohla zaspať lebo sak to asi žiadna ktorá si praje bábo a si začne namyslat že asi bude tehu... Tak ma veľmi pichalo v bruchu až som predychavala... A napadla ma jedna vec 🥺 č ito nebude cysta ale aj keby bola a blížila sa mi MŠ tak už dávno by ma boleli cecky.... Raz som mala menšiu cystu ktorá zmizla.....

lydia1995
autor
23. apr 2021

Aj som počula ze mamatest je celkom naprd a ten som si robila tak počkám. Co gyndoska nebudem si kupovať ďalšie testy

martinaju
23. apr 2021

@lydia1995 mamatest ma najviac farbuva cize ukaze asi najskor zo vsetkych testov (viacere su 10tkove ale zalezi aj od mnozstva farbiva) cize je to asi najlepší test co s atyka palickovych alebo kazetových.

mikasz
23. apr 2021

@lydia1995 mamatest je naj test, kopec bab vyskusanych vratane mna,nikdy neduchoval, vzdy ukazal spravne.
Pockaj par dni, pripadne ci ms vynecha a potom zopakuj test

lydia1995
autor
23. apr 2021

To je to čaro internetu čítaš na jednej strane že toto je naprd a niekto druhý napíše že je to naj.... Nevadí počkám ja len som chcela že čo by povedali ženy co mali príznaky ci mali podobne ako ja

martinaju
23. apr 2021

Ano pisu ze duchuju a realne duchuje len vtedy ked je zle spraveny (viac namoceny alebo dlhsie namoceny). Keď je test správne spraveny mamatest nikdy neduchuje. A ukaze tehotenstvo ako prvy.

lllenuli
23. apr 2021

Ja si myslím že mamatest je najlepší, mne ukázal už 8dpo ducha (ani mobil to nevedel odfotiť, iba keď som sa trochu pohrala s kontrastom)...a na 10 dpo už som mala peknú viditeľnú čiarku....keď som nebola tehotná tak tam nebol nikdy ani náznak, aj keď som mohla pozerať na to akokoľvek...ale je možné že u teba je ešte len skoro, vieš kedy si mala ovulaciu?

lydia1995
autor
23. apr 2021

@lllenuli zhruba týždeň dozadu... Minulý štvrtok

martinaju
23. apr 2021

@lydia1995 to máš eštra strašne skoro na príznaky aj na test. Kým sa vajíčko oplodni a príde do maternice a kym sa tam uhniezdi to niečo trvá a určite to nie je den ani dva. Testuj najskor 14 dni po ovulácii.

3petka
23. apr 2021

@lydia1995 je to 50-50 ale úprimne keď nestíhas ísť na wc tak by som skôr povedala že si prechladnutia... ešte som nórskom príznaku nepočula že by sa žena zacikavala... cikat často áno ale nestihnut? Wtf

lydia1995
autor
23. apr 2021

Musím ísť ráno rýchlo cikat vždy sa ponáhľam tak isto aj večer keď idem spať tak zrazu musím is cikat.... A Nekedy som sa zobudila aj v noci ze musím ísť

lydia1995
autor
23. apr 2021

@martinaju jasne chápem ja len ze sme mali sex aj pred ovu

martinaju
23. apr 2021

@lydia1995 ved to je v pohode ze ste mali aj pred ale ked vies presne kedy bola treba riesit ovulaciu. Počas ovulácie sa uvoľňuje vajíčko

marianna_peskova
23. apr 2021

Mamatest a Ladymax odporúčam na počkanie ako najlepšie tehotenské testy. Prečítala som o nich desiatky diskusií a drvivá väčšina žien ich odporúča.

lydia1995
autor
23. apr 2021

@marianna_peskova ôki ďakujem

lydia1995
autor
23. apr 2021

@martinaju chápem nuž budem už len čakať 😉

martinaju
23. apr 2021

@lydia1995 určite treba počkať ideálne aspoň do dňa kedy má ms prísť

lydia1995
autor
23. apr 2021

@martinaju áno viem musím počkať... Len som chcela také pomocné info od žien ci nemali niečo podobné... Lebo mi to je divne ze ma nebolia už teraz by som skákala 3 m do výšky keby to je ako vždy keď ma tak veľmi bolievaju a teraz nič

martinaju
23. apr 2021

@lydia1995 tak ani nie každý cyklus musí byť rovnaký. Určite počkať za pár dni v tom budeš mať jasno 🙂

lydia1995
autor
23. apr 2021

@martinaju mam proste opačne príznaky ako keby som mala dosť klasickú MŠ... Nebolia ale zase boli v brušku pichá... Aj chrbát ma boli..... Aach dobre už končím lebo sa zbláznim kľud pohoda... Ďakujem vám aj tak

roztlieskavacka
23. apr 2021

U mna je nebolestivost prs po ovulacii , respektíve max 1-2 dni pred menštruáciou = anovulacny cyklus. Mam len jeden funkčný vaječník preto sa mi to takto strieda. V ovulacnych cykloch, respektíve aj v cykle v ktorom som aj otehotnela som mala citlivé prsia uz den po ovulácii, a bolesť stále aj počas tehotenstva. Tvoje časté cikanie určite nesúvisí s tehotenstvom, týžden po ovu tehotná este žiadna žena nebola, pretože vajíčku trvá dlhšie kým sa uhniezdi a az potom začína vylučovať HCG ktoré ti zachytí test.

petulienka007
1. máj 2021

Ahojte , snažíme sa už 2 mesiac chcem Vám opísať priebeh a čo si o tom myslíte a či nie som paranoidná ale mám veľmi zvláštne príznaky. V deň ovulácie ma pichalo v ľavom vaječníku ( Sex sme mali 3 dni pred ovulkou)
Potom asi 6 dpo sa mi vysypalo brucho malými červenými vyrážkami čo sa mi nikd pred tým nestalo .. zmizli na druhý deň .. 8 dpo som cítila šteklenie na ľavom vaječníky ( viem divné :D ) včera večer deň 12 dpo som mala kŕče ktoré trvali asi pol hodinu a boli dosť nepríjemné ( iné ako menzesové ) a dnes 3 dni pred menzesom som začala špiniť hnedý výtok .. môže to byť uhniezdenie? Menzes mávam pravidelný tak som zmätená

petulienka007
1. máj 2021

Lýdia 1995 ani mňa nebolia prsia vôbec , včera kŕče brutálne ale iné ako pri menzes až také pichanie a utíchli po pol hodke. U mňa je divné to že kŕče mi prídu až keď sa mi spustí menzes naplno , a to by sa malo stať teoreticky až v stredu .. inak cestovala som možno aj to má vplyv na nepravidelnosť?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre