Som podľa urobeného testu tehotná?

29. nov 2024

Dobre rano, zienky. Ja viem, ze je to Pepino. Aleeee. Je to 12 dni po nechranenom styku, vcera podvecer ani naznak ciarky a rano toto. Myslela som, ze kupim v pondelok kvalitnejsi test, no neviem, ci nebudem utekat do lekarne este dnes. Mavam dlhe cykly, dnes som len 21.den cyklu a ovulaciu zvyknem mavat az okolo 18-teho dna. Tak som vobec neratala s pozitivnym testom, len sex bol 9 DC. Tak som myslela, ze z toho nic nemoze byt.

veronika_sk000
29. nov 2024

toto vyzera byt pozitivne, ale skusila by som radsej iny test este

oceanahory
29. nov 2024

Jednoznacne pozitivny.

domka222
29. nov 2024

Vypadá byť pozitívny. Ale podľa tvojich výpočtov to vôbec nesedí. Jedine,že by si mala ovuláciu krátko po MS

sweet20
29. nov 2024

Ja si myslim, ze si tehotna z pred mesiaca.. urob si digitalny

fidea
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andymady
29. nov 2024

Vyzerá pozitívny...no ale nikdy sa dopredu netreba tešiť. Krv poz. a aspoň 3 mesiace, a potom už by malo tehotenstvo úspešne napredovať, tak osláviš s detským šampusom 😉

andrea2667
29. nov 2024

Veď si urob druhý test. A potom gra-tu-lu-jem 👍

k47
29. nov 2024

"nikdy sa dopredu netreba tešiť" mi príde také fatalistické. Už pri prvom pozitívnom teste je najpravdepodobnejšia možnosť, že z toho bude zdravé dieťa. Skôr by som sa vyhýbala kupovaniu nekvalitných testov, z ktorých pramení viac neistoty než koľko ti dá informácie.

domka222
29. nov 2024

@k47 vôbec to nie je najpravdepodobnejšie. Si pozri štatistiky, koľko tehotenstve končí potratom,inými komplikáciami pri ktorých sa tehotenstvo skončí.

k47
29. nov 2024

@domka222 Ďakujem, videla som.

autor
29. nov 2024

@domka222 no tam prave bol nechraneny styk, naposledy ten 9-ty den po menzese. To fakt takto skoro som nikdy ovulaciu nemala. Nesnazime sa, ale tak radost bude, ak by to bola pravda. No pobezim kupit daky iny test isto.

fidea
29. nov 2024

To som naozaj zvedava, co vyjde 🙂 Ja som teraz 28 d.c. a mala som rano jeden pozitivny a jeden negativny.. vcera digitalny rano negativny a dva obyc. negativne podvečer, plus slaba druha ciarka bola v pondelok rano prvykrat, dnes rano bola silnejsia (iba na pepino teste).. situaciu mam podobnu.. Želám, nech to dopadne, ako si praješ. 🙂 Ja už kašlem, zdá sa mi zbytočné to testovať zatiaľ, lebo aj tak z toho múdrejšia nebudem, musím čakať aspoň týždeň ešte..

petra92
29. nov 2024

9 deň po menzese alebo 9DC?Lebo to nie je to iste. Hore píšeš tak,v komentari inak.

autor
1. dec 2024

No dnes takto. Podla mna, je to blbost, tieto testy. Iny mi pride v pondelok, nedalo sa mi bezat do lekarne v piatok.
Toto by som skor uz povazovala za negativny.
Ale je pravda, ze okolo piatej som bola hore a bola som na wecku, nie je robeny z mocu po celej noci.

autor
1. dec 2024

@petra92 9 DC, ratam to od prveho dna menzesu. Viem, co myslis, baby to casto zle pisu. Takze je to blbost, robila som dnes a je tam sice duch, ale je to pepino, takze negativny. Uplne na prd su tie testy. A clovek sa zbytocne bud natesi alebo vystresuje.

fidea
2. dec 2024

Nerobila si si náhodou ďalší test inej značky? Ako to dopadlo?

autor
8. dec 2024

@fidea robila, bol negativny. Woman Secret, aj Mammatest. Uz mam menstruaciu. Takze tehotenstvo to nebolo. Pepino testy su fakt o nicom.

derna
9. dec 2024

Mala som omnoho silnejšie pepino testy a nebola som tehotná

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre