Som podľa týchto testov tehotná?

zlatko456
21. nov 2022

Dobrý deň ja mam nepravidelnu menštruáciu a minuli mesiac mi bolo zle a mávam taky zvláštny pocit aj bolesť brucha ako keby som mala dostať menzes ale nič robila som si test a vyšli mi také ciarky neviem ci môžem byť tehotná nevie mi niekto poradiť čo tam vidí posielam foto testov ci sa niekto stim syretol a ci sa mozem tesit ďakujem

zmrzlinka2021
21. nov 2022

@zlatko456 aj ten horny test je tehotensky?

anjelicek26
21. nov 2022

Ked ti uz mesiac byva zle, tak su tie ciarky prislabe.

banderaska29
21. nov 2022

podľa mna su negatívne a premočené.

xeonela
21. nov 2022

jednoznacne nie :D ale teda neviem, ci som slepa ja, alebo kto :D ale spytam sa ta - ty tam nieco vidis?

maryetta
21. nov 2022

Minuly mesiac ti mohlo byt zle z cohokovek. Keby aj tie testy boli pozitivne tak to by nebolo zle z tehotenstva. Kedy si mala naposledy ms?
Pockaj ked par dni. A pripadne si potom sprav digitalny. Ale z tohto co pises a co vidime je tazke urcit/povedat ci ano alebo nie.

julinka65
21. nov 2022

ked ti testy vysli negativne, tak by som zbytocne nepanikarila. este ked hovoris, ze mas nepravidelnu menstruaciu. nemoze ta to pobolievat aj napriklad pocas ovulacie? ja mam vtedy tiez niekedy take bolesti ako pocas menstruacie.

malacibulka
21. nov 2022

Ja vidim dva pozitivne testy. Pockaj este dva dni a testuj znova.

zlatko456
autor
21. nov 2022

@xeonela ja he dve ciarky slabe

zlatko456
autor
21. nov 2022

@xeonela ale neviem preto sa pytam

zlatko456
autor
21. nov 2022

@zmrzlinka2021 hej aj ten je tehotenský test

zlatko456
autor
21. nov 2022
zlatko456
autor
21. nov 2022

@zlatko456 a na týchto testoch co vidite

malacibulka
21. nov 2022

Detto dve ciarky. Ale su dost zlte tie testy - ako dlho stali? lebo ak viac nez 5-10 min tak to pozitivne byt nemusi. Takto vyzerali moje testy ked stali tri dni.

Edit: vidim ze to je ta ista fotka len zvacsena. Tak akych "tychto" testoch, ked su to tie iste?

zlatko456
autor
21. nov 2022

@malacibulka a boli ste tehotná ci nie

malacibulka
21. nov 2022

@zlatko456 Odpovedzte na moju otazku.

zlatko456
autor
22. nov 2022

@malacibulka Véd neviem na ktoru

zlatko456
autor
22. nov 2022

@zlatko456
@malacibulka no ten prvý nestal ani deň natom sa mi urobila ta slabá čiarka ccpo7minutach tak som si urobila ďalši a na ten som sa pozrela tak za cc2hodiny a znova tam bola a ten tretí som si urobila za dva dni a ten stal asi deň a potom sa naň pozrela lebo som naň skoro zabudla a nemoze to byt aj tym ze som si ich odlizila tak preto zo zozltli? a keďže sa snažíme o bábätko s priateľom tak by som bola rada keby to vyšlo už sme stoho na niekedy na nervy ale mne pred tím nikdy nevyšiel pozitívny test keď som si ho vždy zrodila jed mi meskal menzes a pobolievaju ma prsia a mam ajvtaky zvláštny pocit tak už neviem čo si mám mysliet

moonlight1210
22. nov 2022

@zlatko456 test po par hodinach, ci az dni nie je platny. Bud to zreaguje do par minut, alebo vysledok uz nemusi byt pravdivy.

Takze urobit este jeden test a pockat pekne pri nom, ci do cca tych 15 minut bude ciarka, ci nie. Zvycajne sa ukaze do 2 minut najneskor.

Moze byt, ze napriek 4temu tyzdnu bude ciarka slabucka, stava sa. Ale najcastejsie je jasna a vyrazna.

No a ak predpokladas, ze si uz mesiac tehotna, tak by ti mohli vediet najlepsie zistit u gynekologa z krvi. Tam si to chod potvrdit.

zlatko456
autor
22. nov 2022

@moonlight1210 ďakujem ku pani doktorke som objednaná až za týždeň

malacibulka
22. nov 2022

@zlatko456 Zial nie su platne. Znova test o dva dni. Drzim palce!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre