ahojte babiny,som podla tohto vysledku tehotna ? mam vsetky symptony a menzes som mala dostat dnes tak som si robila rano test .dakujem za odpovede
Moja skúsenosť s tymto testom je taka, ze takuto slabu ciarku robi bezne po limite, aj zafarbenú do modra.. Ked som bola tehotná, ciarka bola oveľa silnejsia, aj keď sú to 25kove testy (tusim).. skus o par dni, alebo inú značku
@river_song clear blue ze falosnu ciarnu ukazal??? 😱 To citam uplne prvy krat...
akože niečo by tam možno aj bolo, ale moc sa mi to nezdá. skúsila by som na tvojom mieste radšej nejaký iný test alebo počkať a spraviť potom o pár dní.
@zuzsat samozrejme, aj clearblue robi "kanáliky", falosne slabe čiarky take ako su na fotke.. netvrdim ze je to tento pripad, ale na mieste autorky by som testovala ešte aj inou znackou, alebo digitálom..
@river_song som prekvapena a zarove. Sklamana...dnes uz aj tie testy ktorym clovek na isto veril tak duchuju
Mne tento test neukázal ani tu testovaciu 🙊
Skus o 2 -3 dni. Ja som používala ten istý test, tiež slabá čiarka (ale viditeľná) v deň ms, potom o 3 dni presne taka istá, ak zosilnie bude fajn ak bude taka istá tak to dobre nebude.
dakujem vam vsetkym dievcata , uvidim teda o par dni 🙂
ahojte babiny tak menzes prisiel ale to brucho ostava stale rovnake a symptony tiez, hladna som, a ak sa do urciteho casu nenajem tak mi zacne byt zle a davit na vracanie, krite bolia, zapchu mam , a od celej firmy len pocuvam ze som v tom . podla brucha 🙄 asi pojdem na krv k lekarovi. moze sa to tak stat ze zeny maju menzes aj ked takto vyjde test 🤷 ? dakujem
@mia890 no fotka moc nepomôže, keď sme ťa nevideli predtým, skús urobiť test neskôr z ranného moču, ten je koncentrovaný, a máš normálne menzes či slabší? Moja kamoška mala menzes a už bola tehu, len bol slabší a kratší ako zvyčajne.
Aj keby si bola tehotna napriek negativnemu testu a menzesu (o com teda silno pochybujem.). tak "babatko" ma asi tak pol milimetra. Nech mas brucho akekolvek, nebude to mat suvis s tymto (ne)tehotenstvom.. v ramci PMS je nafukovanie úplne normálne, skôr bude príčina tam
Ak je čiarka modrá si tehotna, ak je do šedá, tak by som skúsila o 2 dní iný test ak ms nepride
Ak ms prišla tak tehotna nie si, nafúknuté brucho pred MS mam každý mesiac, dokonca aj v čase ovulacie.
ok dakujem
Ak máš normálnu menštruáciu, tehotná nie si. To by muselo byt len slabé špinenie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mia890 no je tam dáka slabunká tá druhá čiarka, tak snád áno