Som podľa tohto výsledku tehotná?

mia890
8. júl 2022

ahojte babiny,som podla tohto vysledku tehotna ? mam vsetky symptony a menzes som mala dostat dnes tak som si robila rano test .dakujem za odpovede

janickacrazy
8. júl 2022

@mia890 no je tam dáka slabunká tá druhá čiarka, tak snád áno

jarka9669
8. júl 2022

@mia890 vidím tam druhu čiarku

pukina
8. júl 2022

@mia890 clearblue testy ale spravia pri pozitivite +, nie druhu ciarku, tento test je negativny

maryetta
8. júl 2022

@pukina presne to mi napadlo. Ci tam nema byt +.
Ak iba ciarka tak je pozitivny test.
Skusila by som ale aj iny. Mozno zajtra ci pozajtra rano 😉

oli2782
8. júl 2022
pavla456
8. júl 2022

@mia890 ahoj ja som mala trošku silnejšiu čiarku na tomto teste to mi ale meškal menzes 4 dni ale pevne verím že bude aj tebe silnieť skús o dva dni 😊

river_song
8. júl 2022

Moja skúsenosť s tymto testom je taka, ze takuto slabu ciarku robi bezne po limite, aj zafarbenú do modra.. Ked som bola tehotná, ciarka bola oveľa silnejsia, aj keď sú to 25kove testy (tusim).. skus o par dni, alebo inú značku

zuzsat
8. júl 2022

@river_song clear blue ze falosnu ciarnu ukazal??? 😱 To citam uplne prvy krat...

hrehusa
8. júl 2022

akože niečo by tam možno aj bolo, ale moc sa mi to nezdá. skúsila by som na tvojom mieste radšej nejaký iný test alebo počkať a spraviť potom o pár dní.

river_song
8. júl 2022

@zuzsat samozrejme, aj clearblue robi "kanáliky", falosne slabe čiarky take ako su na fotke.. netvrdim ze je to tento pripad, ale na mieste autorky by som testovala ešte aj inou znackou, alebo digitálom..

ildiko36
8. júl 2022

@mia890 ano

zuzsat
8. júl 2022

@river_song som prekvapena a zarove. Sklamana...dnes uz aj tie testy ktorym clovek na isto veril tak duchuju

mia890
autor
8. júl 2022

@pavla456 dakujem

guga79
8. júl 2022

Mne tento test neukázal ani tu testovaciu 🙊

7kikuska7
8. júl 2022

Skus o 2 -3 dni. Ja som používala ten istý test, tiež slabá čiarka (ale viditeľná) v deň ms, potom o 3 dni presne taka istá, ak zosilnie bude fajn ak bude taka istá tak to dobre nebude.

mia890
autor
8. júl 2022

dakujem vam vsetkym dievcata , uvidim teda o par dni 🙂

mia890
autor
10. júl 2022

ahojte babiny tak menzes prisiel ale to brucho ostava stale rovnake a symptony tiez, hladna som, a ak sa do urciteho casu nenajem tak mi zacne byt zle a davit na vracanie, krite bolia, zapchu mam , a od celej firmy len pocuvam ze som v tom . podla brucha 🙄 asi pojdem na krv k lekarovi. moze sa to tak stat ze zeny maju menzes aj ked takto vyjde test 🤷 ? dakujem

mia890
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janickacrazy
10. júl 2022

@mia890 no fotka moc nepomôže, keď sme ťa nevideli predtým, skús urobiť test neskôr z ranného moču, ten je koncentrovaný, a máš normálne menzes či slabší? Moja kamoška mala menzes a už bola tehu, len bol slabší a kratší ako zvyčajne.

anshelia
10. júl 2022

@mia890 fotka, že si tehotná, keď ešte ani nemáš potvrdené tehotenstvo 🤦🤔 také brucho som mala na začiatku 6teho mesiaca

river_song
10. júl 2022

Aj keby si bola tehotna napriek negativnemu testu a menzesu (o com teda silno pochybujem.). tak "babatko" ma asi tak pol milimetra. Nech mas brucho akekolvek, nebude to mat suvis s tymto (ne)tehotenstvom.. v ramci PMS je nafukovanie úplne normálne, skôr bude príčina tam

3petka
10. júl 2022

@mia890 take brucho mám vždy 2 dni pred začiatkom menzesu. A už sa mi aj stalo že pred mi bolo zle ako tebe. Ak nie je riadne pozitívny test alebo to nemáš potvrdené od Dr. Tak je hlúposť špekulovať že tehotná si a ešte aj keď si dostala ms.

sense
10. júl 2022

Ak je čiarka modrá si tehotna, ak je do šedá, tak by som skúsila o 2 dní iný test ak ms nepride
Ak ms prišla tak tehotna nie si, nafúknuté brucho pred MS mam každý mesiac, dokonca aj v čase ovulacie.

mia890
autor
10. júl 2022

ok dakujem

7kikuska7
10. júl 2022

Ak máš normálnu menštruáciu, tehotná nie si. To by muselo byt len slabé špinenie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre