Ahojte, dnes som mala dostať menštruáciu ale nemám vôbec pocit, že by mala prísť. Tak som si ráno spravila test. Môžem byť podľa vás tehotná?
Aj ja ju vidim, ale je tenka, tak ci to nie je kanalik 🤷♀️ toto je fotene hned ? Skus odfotit ked zaschne
Je to pozitivny test.
Urobiť nový test. Pozitívny môže byt, lebo je rozpity. Držím palce aby bol aj druhý pozitívny
Sprav druhý test, tento je rozmoceny alebo chybny
@akin257 mne tieto kazetove vzdy takto duchovali a bohuzial z toho nic nebolo. skus inu znacku. kazdopadne drzim palce
urob novy test. z tohto je to 50 na 50 🙂
@akin257 urob si inú značku, tieto tam majú vždy čiarky
Ja by som skúsila o 2dni ak si tehotná tak bude čiarka viditeľnejšie a nebudeš musieť loviť duchov
@valentina12345 hej, mam aj ja take pekne 2 odfotene, ruzove jasne ciarky a tehotenstvo to nebolo.
Tieto rozpite testy nechapem. Spravila som si ich snad 50 za zivot s v zivote som ho nemala rozpity. To ze ho budete v moci drzat 3 minuty hcg lepsie nezachyti 🤦🏻♀️
Sprav si este jeden a idealne inej znacky, odporucam mamatest alebo dr max
Tento by som nehodnotila, je úplne rozpitý. Urob si paličkový test. Pepino vraj duchuje, tak skús niečo z lekárne. Držím palce nech je pozitívny 🍀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je dosť rozmoceny, ale ja tam druhu ciarku vidim..ak teda nejde o zle spravený test..