Dobrý deň. Chcela som sa poradiť.
V sobotu ráno som si robila test a objavila sa tam slabá čiarka. Dneska ráno som si tiež robila test a čiarka sa mi zdala trošku silnejšia. Môj manžel si bol neistý tou čiarkou a tvrdil mi, že to nemusí nič znamenať.
Znamená to, že som tehotná?
Na jednej fotke nie je čiarku skoro vidno a na druhej ju vidno pekne.
Ďakujem.
Podľa mňa nemusia byť rovnaké čiarky, každopádne aj tak budeš čakať do 15 týždňa zvykne sa stať hocičo. Držím palce nech všetko dobre dopadne
Koľko mešká ms? Skús ešte pozajtra spraviť jeden či zosilnie . Ale vyzerá to nádejne
Test je pozitivny, neviem kolko dni ti meska menstruacia, skus o 2 otestovat ci silnie ciarka. Drzim palce!🙂
@kvietok1990 nemávam pravidelnú ms ale mala som poslednu 17 júna sa mi začala a skončila 22.6.
Si...
Ciarka na tom hornom teste je pekna, no na 6tt slabá, ešte pockaj cca 2 tyzdne a uz by gynekolog bieco vidiel
@dadka1997 ja si tiež myslím že čiarka je slabá lebo som možno v 2-3 týždni. Keď budem viac aj čiarka bude silnejšia.
Nie ste tehotná v 2.-3. týždni. To sa inak počíta. Počíta sa to spätne, od poslednej ms. Ste možno 5.-6.TT. 😊 gratulujem
@wonder13 ďakujem. Mám ísť na gynekológiu čím skôr alebo počkať týždeň dva?
Ja by som zavolala svojmu gynekológovi a nech určí termín 1.navstevy. Ja som išla tuším o týždeň na to 😉
To vyzera na pekne. Ziaden duch ale viditelna ciarka. Tym ze mas nepravidelnu ms nevies presne urci kolko ms meska alebo tak…
Urcite to bude tehotenstvo 😉
A k dr som ja isla vzdy cca 2tyzdne od kedy som nasla tehu test pozitivny.
V druhom treťom tyzdni nemozes byť tehotná skor taky 5tt
Sestrička od gynekológa mi kázala prísť keď mi menštruácia bude meškať 2 týždne tak si zavolajte, ona vás navedie 🙃
Si tehotná.🙂 Tu sú na MK dva prípade , keď jedna vidí tam čiarku, kde nič nie je , a druhý prípad, keď je tam viditeľná čiarka, ale ju nevidí :D
@sisska96 vidím vidím len som si nebola istá či tak skoro po ms môžem byť tehotná🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Takýto test som mala ja a výsledok spinka vedľa mňa. Za mňa pozitivny