Dobrý den, potrebujem poradiť mala som chránený pohl.styk 7.3 a ovulaciu (podľa aplikácie) 9.3. menštruácia mala prísť 23.3 (taktiež podľa aplikácie) takže mi meškajú 8 dní a stále žiadna menštruácia. Minulý mesiac sa mi tiež stalo že meškala celých 7 dní a testy negatívne. Spravila som si aj tehotenský test pred pár dňami a bol negatívny, avšak spravila som si jeden aj dnes ráno a neviem čo si o Tom mám myslieť.. prosím pomôžte niekto, povedzte čo si myslíte. Ďakujem ♥️
Ano, vidím ju, ale neviem ako to je možné pretože priateľ mal kondom a ani do toho sa ' nespravil 😳
Prepáčte, ale čo je kanálik? Ešte som to nepočula
@plapa ja sa prizeram, prizeram, ale nič nevidím.
@plapa je to len kanalik...miesto,kde sa sfarbi tá druhá čiarka....niekedy vyjde do popredia aj kanalik
Takže to znamená, že ten test neukázal správny výsledok? Je to Intimed midstream z drogérie
Negativny
Ďakujem pekne za odpovede.. ale potom tu je otázka prečo mi tak dlho meškajú.. aj minulý mesiac mi meškali tých 7 dní ale nakoniec prišli
Som v strese maximálne z tohto testu a z tej menštruácie.. 😅
Je negatívny podľa mňa, môže byť, že proste z toho, že stresuješ meškajú, práve preto, že sa bojíš či prídu a čo prídu načas sa to môže posunúť
@plapa ahoj, nechcem ťa strašiť, ale aj mne takto začínali testy a nakoniec som tehu, najskôr veľmi jemna čiarka až mi testy silneli. Skús si spraviť o pár dni test ešte a uvidis 😊 a ak nedostanes tak zavolaj gyn nech ta prezrie
Ďakujem za všetky odpovede, teraz mi prišla menštruácia 😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@plapa ja tam tu druhu ciarku vidim 🙂