Som podľa testu tehotná?

plapa
31. mar 2020

Dobrý den, potrebujem poradiť mala som chránený pohl.styk 7.3 a ovulaciu (podľa aplikácie) 9.3. menštruácia mala prísť 23.3 (taktiež podľa aplikácie) takže mi meškajú 8 dní a stále žiadna menštruácia. Minulý mesiac sa mi tiež stalo že meškala celých 7 dní a testy negatívne. Spravila som si aj tehotenský test pred pár dňami a bol negatívny, avšak spravila som si jeden aj dnes ráno a neviem čo si o Tom mám myslieť.. prosím pomôžte niekto, povedzte čo si myslíte. Ďakujem ♥️

simca1106
31. mar 2020

@plapa ja tam tu druhu ciarku vidim 🙂

plapa
autor
31. mar 2020

Ano, vidím ju, ale neviem ako to je možné pretože priateľ mal kondom a ani do toho sa ' nespravil 😳

simbatko
31. mar 2020

@plapa mne to pride ako kanalik...

plapa
autor
31. mar 2020

Prepáčte, ale čo je kanálik? Ešte som to nepočula

gabrielapatrik
31. mar 2020

@plapa ja sa prizeram, prizeram, ale nič nevidím.

simbatko
31. mar 2020

@plapa druha ciarka neni farebna ako ta prva..

mimka11111
31. mar 2020

@plapa je to len kanalik...miesto,kde sa sfarbi tá druhá čiarka....niekedy vyjde do popredia aj kanalik

plapa
autor
31. mar 2020

Takže to znamená, že ten test neukázal správny výsledok? Je to Intimed midstream z drogérie

simbatko
31. mar 2020

@plapa negativny....odfot ho este raz

plapa
autor
31. mar 2020

Toto je pár minút po Tom ako som si ho spravila

plapa
autor
31. mar 2020

Táto je po dvoch hodinách

monca0021
31. mar 2020

Negativny

plapa
autor
31. mar 2020

Ďakujem pekne za odpovede.. ale potom tu je otázka prečo mi tak dlho meškajú.. aj minulý mesiac mi meškali tých 7 dní ale nakoniec prišli

sonicka96
31. mar 2020

@plapa niesi v strese z tohoto čo je vonku alebo z niečoho iného? Možno si iba prechladla 🤷‍♀️

plapa
autor
31. mar 2020

Som v strese maximálne z tohto testu a z tej menštruácie.. 😅

jana_vaj
31. mar 2020

Je negatívny podľa mňa, môže byť, že proste z toho, že stresuješ meškajú, práve preto, že sa bojíš či prídu a čo prídu načas sa to môže posunúť

denullllka
31. mar 2020

@plapa ahoj, nechcem ťa strašiť, ale aj mne takto začínali testy a nakoniec som tehu, najskôr veľmi jemna čiarka až mi testy silneli. Skús si spraviť o pár dni test ešte a uvidis 😊 a ak nedostanes tak zavolaj gyn nech ta prezrie

plapa
autor
31. mar 2020

Ďakujem za všetky odpovede, teraz mi prišla menštruácia 😅

krisbar
1. apr 2020

@plapa proste sa ti na zaklade zmeny hormonov natiahol cyklus.

123vika
2. apr 2020

Ahojte, názor? Mam 4-5 dní do menzesu, vrchný test je včerajší a spodný dnešní... Ale cítim podbruško 😟😐🙂

simbatko
2. apr 2020

@123vika Tehotná Gratulujem❤

123vika
2. apr 2020

@simbatko ❤️❤️❤️bože babenky tak ste ma všetky potešili 🤞 bodaj by sme mali pravdu ❣️ ďakujem

kaci1265
21. apr 2021

Nevydržela sem, vidíte tam neco? Nebo jen kanálek?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre