Dobrý večer prajem dievčatá
Mešká mi mrcha týždeň test bol stále negatívny no dnes ukazuje takto môže byt že som naozaj tehotná?
To ma mrzí 😭 budem držať palce nech je všetko teda v poriadku 🌷
Ano, je pozitívny
@aurelka1 zavadzajuca fotka. Musela som sa riadne prizrieť lebo som videla 4 testy. 2 pozitivne a 2 také zo slabým duchom. Až po chvíli som si uvedomila ze tie 2 testy sú len na obrázku. A je to pepino. Za mňa je to po týždni meskania jasne negatívne. Pre pokoj v duši skús spraviť tak o 2,3 dní ak ms nepríde.
Dokonca pozerám ze je tam len jeden reálny test. 😂😂😂 vážne zlá fotka. Už dávno som takú nevidela
podla mna je pozotivny,,,ja som si tiez robila vzdy pepino a nikdy mi takato ciarka nevysla bez toho aby som tehotna nebola :D skuste zajtra rano nech Vas to nemysli cez den keby vysiel slabsie...ale myslim ze HCG stupa kazde dva dni, idealne by bolo obden, ale kto to vydrzi dalsie dva dni ze :D
Ja tam vidím, najprv som pozerala ten vrchný ze ved je jasne negatívny, potom pozerám ze to je návod 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@aurelka1 mne to príde pozitívne 🙂