Som na 100% tehotná?

13. júl 2022

Mešká mi menštruacia 3 dni včera som si robila test vyšli mi dva pozitívne ale robila som ich v noci okolo 23:00 boli to pepino testy tie zelene čo sú dva v balení čiarky neboli moc bledé ale ani silno zafarbené iba ta kontrolná bola silná …neviem či to vadí boli ma brucho ako keby mám dostať a mám hnačku ale iba takú že raz za deň riedka stolica alebo max 2 krát to mám asi 2 dni posledne …neviem teda či som na 100% tehotná ale už som objednaná doktorovi

ms_green
13. júl 2022

Ak ti vyšli dva testy pozitívne ešte aj nie z ranného moču, je dosť pravdepodobné, že tehotná si.
Počkaj dva dni a sprav ďalší z ranného.

diamond007
13. júl 2022

Pozitívny znamená pozitívny ☺️

dianka3
13. júl 2022

🤦🤦

petraslov
13. júl 2022

Určite si tehotná, keď si mala dva testy pozitívne. Mňa na začiatku tretieho tehotenstva tiež mierne preháňalo (teda dva dni predtým, než som si urobila test, ktorý bol pozitívny). Redšia stolica alebo preháňanie býva u niektorých jeden z príznakov tehotenstva.

klarissa25
13. júl 2022

Nie. Dva pozitívne testy určite neznamenajú tehotenstvo, musí ich byť minimálne 10...

zdenkastanka
13. júl 2022

Urcite ti to potvrdi az gynekolog...

tehotna40
13. júl 2022

Ja tým pepino testom vôbec neverím, ani mamatest... minulý mesiac som mala 3 pozitívne a tehotná som nebola, livsane aj digitálny negatívny... takže ja by som skúsila spraviť test inej značky, ale to len podla mojej skúsenosti.
Držím palce

autor
13. júl 2022

@tehotna40 kvôli tomu som sa pýtala tuto otázku lebo videla som tu že veľa žien píše že im ukázalo že sú tehotné a iný test že nie sú alebo im gynekológ povedal že nie sú …ďakujem za odpoved

evaachesa
13. júl 2022

Tak na 100% ti to hádam povie len gynekológ, nie? 😏

jaskolka
14. júl 2022

Ja som bola tehotná 3x. Vždy mi to test normálne ukázal, aj keď na začiatku nebola silná čiarka, ale bola. To stačí.
Ak to nie je, že lovis ducha v piatich nasvieteniach a v negatívne testu, tak tehotná si a hotovo.
To, ze "mnoho ženám" ukázalo, že sú tehotne, a neboli, mi stále pripadá také nereálne, ako ok, možno pár kusov testov je chybných, ale neexistuje, aby ti ukázali viaceré testy// a tehotná by si nebola.
A je rozdiel "slabucky duch" a normálne ružová čiarka, aj keď slabá.Alebo šlo u tých žien o biochemické tehotenstvo a jednoducho sa zárodok neudržal. To sa, stalo aj kamoške, test // čiarky, kým stihla prísť k doktorovi, už nabehol menzes a už tehotná nebola.

nevenka
14. júl 2022

@jaskolka ja som takto mala 2 testy z 1 balenia Rapi Clear taky kazetovy jasne pozitivne, ale ine znacky boli jasne negativne. Ja neviem, co bolo s tymi testami, ale brutal stres mi to sposobilo. Ked som bola tehotna potom naozaj, tak akykolvek test som pouzila, bol jasne pozitivny, lisili sa len v sile tej ciarky. A Pepino mal riadne silne ciarky od zaciatku, on podla mna duchuje preto, ze ma vela farbiva a ked sa viac namoci, tak to moze skreslovat. To je taka moja teoria len, neviem, ci pravdiva...🤔

zdenkastanka
14. júl 2022

Tak si urob digi test a to mas vacsiu istotu ako pepino🙈

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre