Som možno tehotná. Kedy mi test ukáže výsledok?

18. aug 2020

pekný deň chcem sa opýtať otázku ktorá není príjemná ani mne a preto som to dala ako anonym a bojím sa že ma skritizujete.. Mám 18 rokov priateľa 2 roky .. ja som chvilku brala antikoncepciu vystriedala som asi 3 ani jedna mi nesadla ... tak som sa rozhodla že sa budeme chrániť kondomom.. ale pred 7 dnami sme nepoužili ochranu priateľ ma trošku popité nakoľko sme boli na svadbe a povedal mi po hodine že sa do mňa urobil dokonca 2 krát ...styk sme mali 2 dni pred mojími plodnými dňami...chcem sa spýtať tehotenský test si chcem urobiť v pondelok mohlo by to už ukázať ? dakujem..
nie nerobím si srandu mám tu normálne učet len tento príspevok som písala anonymne.. prosím nepíšte hnusne komentáre slušne sa pýtam

veronikaa006
18. aug 2020

takže dnes si 5deň po ovulácií? Tak v pondelok budeš 11 dpo, tak to už by mohlo byť vidno slabú čiarku ak by si bola tehotná. Určite vieš keby bola ovulácia?

autor
18. aug 2020

@veronikaa006 áno dnes to je už 5 deň hej viem vždy mam výtok pri tom a bolesti v podbrusku a bolia má prsia ale teraz má bolia prsia aj po ovulácii

korunka1
18. aug 2020

Priateľ bude riadny truhlík 🙊

sims4
18. aug 2020

V pondelok by už mohol ukázať. Kedy presne máš dostať ms?

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikaszabova
18. aug 2020

Takeho zodpovedneho chlapa by chcela mat asi kazda zena 🤦‍♀️
Mala si to riesit tabletkou PO

fokuska
18. aug 2020

A ty si bola pocas styku triezva? "Nevsimla" si si, ze isiel naplno a to dokonca 2x? Az ked ti to on po hodine povedal? Ale vlastne je to jedno - mali ste nechraneny styk, cize je irelevantne kolko krat.
Najspolahlivejsi vysledok budes mat az ked ti bude menstruacia meskat, pripaden v den kedy ju cakas - urob rano z prveho mocu nech je koncentrovany a kup si najcitlivejsi test.

damtiporiti
18. aug 2020

Frajer bude šikovný spraviť sa dvakrát bez toho že by si to všimla, hlavne keď bol pripity 😂 neboli ste náhodou obaja?

nelca0510
18. aug 2020

No ja ti neviem, ale ved si musela vedieť, že sa od teba urobil na koľko to z teba muselo vytiect. Ak nechces dieťa, mala si si kúpiť tabletku po.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fomelka
18. aug 2020

Sú testy čo vedia ukázať tehotenstvo už 5 dní pred ms ale skôr asi nie. Vyskúšať môžeš ale výsledok nemôžeš pokladať za 100% kým ti nepríde ms alebo nebude meškať

fokuska
18. aug 2020

@fomelka To su ake testy? Krvne?

whatever1
18. aug 2020

Keď sa tak bojíš kometov, tak si nemusela pisat detaily, stačilo sa opýtať koľko dní po ovulacii si môžeš spraviť test🤷‍♀️. Väčšine žien ukáže test slabú čiarku už cca 11dni po styku, niektorej neskor, alebo aj skor. Nabuduce ak by došlo k takéto situácii, tak to rieš tabetkou "po",kupis v každej LEKÁRNI. Pri prerušovanej súloží aj keby muž nedosiahol orgazmus tak môžeš otehotnieť z predejakulatu, ktorý obsahuje spermie...

bjl0803
18. aug 2020

Mne ukázal hneď na prvý deň ako som mala dostať menzes .... Neboj a ak sa nahodov stalo držím palce aby si sa správne rozhodla čo ďalej 🙂

autor
19. aug 2020

@bjl0803 ďakujem pekne môžem sa vás opýtať mam strašne bolestivé prsia a bolesť v podbrušku ale do menštruácie mam ešte 12 dni môže to byt aj tehotenstvo ?

veronikaszabova
19. aug 2020

Nastuduj si nieco o repridukcnom cykle zeny, otehotneni, uhniezdovani, lutealnej faze, ....

veronikaa006
19. aug 2020

včera si písala, že styk ste mali pred 7 dňami, čo bolo 2dni pre ovu, takže včera si bola 5dní po ovu, dnes 6 dní po ovu a píšeš že menštruaciu máš dostať až o 12dní, tak to potom máš také dlhé cykly? Luteralna fáza 18 dní???

fokuska
19. aug 2020

@veronikaa006 lutealna 🙂 bez r

veronikaszabova
19. aug 2020

@fokuska kukni na moj preklep 😂😂😂 idem sa hanbit

veronikaa006
19. aug 2020

ako vieš že vtedy bola ovulácia??? možno bola úplne inokedy, takže ani tehotná nebudeš.

fokuska
19. aug 2020

@veronikaszabova Repridukcny je preklep, ale uz som pocula vela zien hovorit "luteralna" faza - tak som myslela, ze to nie je preklep ale realna chyba :D ako rupsak alebo menzester :D

simca06022011
19. aug 2020

No zbytočne sa teraz stresujes. A sleduješ. Pekne počkaj, urob si test ak ti bude ms meškať. Tu nik nemá veštecku guľu na možné tehotenstva bohužiaľ. Nabudúce si poučena. Nebudem ti písať, že stresovať si mala potom ako ti to povedal a kúpiť si tabletku po. Bez stresov. Nabuduce si spomeň. A viem ze je to ťažké, ale treba van riadnu antikoncepciu, keďže zodpovedny tvoj dráhy veľmi nie je, viditeľne ho to ani nenapadlo...

korunka1
19. aug 2020

@fokuska a kareláb, radriator, súčastný, niaka/e/y...atď 😀

mariska1989
19. aug 2020

No 6 dní po ovu aby si mala citlivé prsia kvôli tehu no nesedí mi to keďže cca na 5 deň býva uhniezdenie až vtedy môžu postupne prichádzať nejaké príznaky. Čo tak začať merať bazalku teplotu čo ti ukáže a teda na 10 deň po urobiť test..a ďalšia vec to ste boli na svadbe v týždni ? Lebo podľa písania by si mala mať ovu cca včera / predvčerom ak ste boli na klasickéj svadbe čo býva v sobotu

bjl0803
20. aug 2020

Keďže 12 dní do menštruácie skôr si myslím že ovulácia to bude .....na začiatku trhu som mala prsia citlivé bolestivé a také plne ale to som už vedela že som tehu čiže okolo 6-7 týždňa ....tak isto bolesť v podbrušku môže signalizovať ovulaciu ...pri tehu sa mi tieto bolesti dostavili neskôr tak v druhom treťom mesiaci ...ale každá žena to má inak ....každopádne si myslím že treba počkať aspoň na ten prvý deň kedy máš dostať menštruáciu a v tedy spraviť test skôr ani nerob zbytočne vyhodis peniaze

nikolinka890
27. aug 2020

Ahojte baby mám takú otázku snažíme sa s priateľom o bábätko menštruáciu som mala dostať 20.08. No stále nič zlé mi nebýva akurát tak mám bolesti v podbrusku a pycha ma v podbrusku často na lavej strane... A pocit nafuknutosti brucha mam skoro stále robila som si test 25.08.ten mi ukázal negatívny,myslite že to je ešte skoro si robiť test 5 dní po vymeškani menštruácie? Ďakujem za odpovede

nikolinka890
27. aug 2020

A ešte som zabudla dopísať ktomu že mi podrastli prsia ako keby sa mi "nafukli" ale nebolia ma

fokuska
27. aug 2020

@nikolinka890 Zopakuj test este raz z ranneho mocu. Mozes byt tehotna, ak si mala ovulaciu o dost neskor, tak to test mozno nemusel zachytit. Aj ked vacsinou uz po 5 dnoch meskanie je vysledok spolahlivy.

simonavavrinakoba
2. jan 2024

Dobrý večer mam otázku poslednú menštruáciu som mala pred 40 dňami a robila som si test a test mi ukazuje že je negatívni neviete mi nikto porodadit prosím vás

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre