Som konečne tehotná?

nika11103
7. sep 2020

Ajojte, do júla som brala HAK, vysadila, menzes neprišiel. V auguste som dostala agolutin, menzes prišiel 14. Augusta. Ovulacia prebehla zrejme 30. Augusta, mali sme styk 27,. 30, 1,2. Nevydržala som urobila som si test predvčerom samozrejme negatívny. Už však ale asi tri štyri dni má bolievqju kríze a vystreľuje to akoby do nôh, najmä vecer. Neviem akú dĺžku cyklu mám, nakoľko som po tej vyvolavacke. Myslite, že sa mohlo zadarit ? Kedy testovať ? Ďakujem

veronice
8. sep 2020

@nika11103 zadarit sa mohlo aj nemuselo, testovat nema zmysel skor ako v den predpokladaneho prichodu dalsej menstruacie a hlavne z prveho ranneho mocu. Drzim palce 😉👍🍀❤️

noami12
8. sep 2020

@nika11103 "konečne" tehotná a od júla sa snažíte? Hlavne trosku trpezlivosti všetko príde keď sa na to budeš najmenej sústrediť. 😊
pokiaľ ti mešká ms tak si kľudne ani ovulaciu nemusela mat v tie dni, ešte máš rozhádzaný cyklus a hormóny sa dávajú ešte aj tak po antikoncepcii dokopy takže kríze kľudne môžu byť aj z toho, ja keď som doužívala antikoncepciu a to som mala ešte nízko hormonálnu, tak sa mi objavil syndróm nespokojných nôh 🤷‍♀️ a myslím si ze už pokiaľ by si bola, test by ti ukázal, ale zas otázne je že po tej antikoncepcii môžeš mať rozbitý cyklus.. No skus ešte počkať pár dní a spraviť test znova... Po antikoncepcii som počula ze sa niekomu zadarilo aj takto skoro po vysadení, takže nieje to vylúčené. 😊 Daj vedieť ako si dopadla

eriksonka1234
8. sep 2020

@nika11103 po vysadení HAK môže byť cyklus rozhádzany pekne dlho, ja som chodila rok na vyvolavacky.

klarissa25
8. sep 2020

Snazite sa chvilu, chce to trpezlivosť... Niektore sa tu snazia roky..

cookie29
8. sep 2020

Ja som si pri nadpise myslela že ktovie koľko rokov sa snažíte. A vy len prvý mesiac... vieš normálny zdravý pár otehotnie v priemere do roka-roka a pol nechráneného styku. Hej pri počúvaní o HATK a pod mame pocit, že stačí vysadiť a žena je tehotná, ale tak to nefunguje. Áno mohlo to vyjsť na prvýkrát ale nemuselo. Hlavne trpezlivosť a kľud.

piece
8. sep 2020

Ťažko veru povedať, či sa zadarilo. Môžu to byť tak povediac poslíčkovia ale aj nemusia. Aj HAK ti to mohla rozhádzať a môžeš mať kľudne takéto pocity aj bez tehotenstva. JA byť na tvojom mieste zachovám pokoj a proste na tom pracujte. Ono sa zadarí, len to chce čas

noami12
8. sep 2020

@cookie29 presne tak, nám trvalo rok a pol než som si našla dve čiarky a teraz som v 11tt 💓 a nerobila som si z toho nič lebo viem ze sú páry ktorý aj 7 rokov sa snažia..

nevenka
8. sep 2020

Tak ja som mala kopu hormonalnych problemov a otehotnela som asi po pol roku od zacatia snazenia (prve dieta), to som brala ako obrovsky uspech. Ale zmysel ma robit si test cca 14 dni od pohlavneho styku. Niektoreho z tych viacerych, no 😁...Ja som si teraz merala bazalnu teplotu a zhruba podla toho som vedela, kedy robit test, takze od predpokladanej ovulacie to bolo 11 dni, ked som nasla druhu slabu ciarku. A potom som testovala kazde 2 dni cca. Ale ja uz som podla teploty vedela, ze som v tom, lebo teplotu som si merala 2 roky a po ovulacii som nikdy nemala az takto vysoku. Podotykam, ze bazalnu teplotu, meranu rano predtym, nez sa vstane, v cca rovnaky cas, meranu v ustach alebo v posve. Tak drzim palce 😊

rsfredinka87
8. sep 2020

@cookie29 môj prípad bol taký že v januári som zobrala antikoncepciu a menzes prišiel 2 krát. Na konci marci som mala posledný menzes a v máji mi lekárka gratulovala že som tehotná. Myslela som si že telo sa bude dávať viac dokopy po 16rokoch užívania antikoncepcie ale moja lekárka povedala že som mohla byť už po prvej menštruácii tehotná. Mne trvalo dva mesiace k otehotneniu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre