Som dva mesiace po pôrode a mám kŕče v podbrušku

16. aug 2020

ahojte, možno niekto ma skúsenosti. Som 2 mesiace po pôrode, prvý menzes som mala 27.7. Od včera mám kŕče v podbrušku ako keby som mala menzes. od 8.8 do 14.8 som podľa výpočtov mala ovulaciu, 14.8 sme sa z priateľom milovali a vraj mu ušlo. viem že to niekomu príde hlúpe ale nechápem prečo tie krče

nini1010
16. aug 2020

Priatel je dobry srandista.

autor
16. aug 2020

@nini1010 priateľ je rád že ma kde ešte bývať 😒

ajka0207
16. aug 2020

Dva mesiace po pôrode je velmi mala šance že máš vôbec ovulaciu, sleduješ sa nejako? Či čo znamená "podľa výpočtov"? Z čoho usudzujes že krvácanie 27.7. bol menzes?

euie
16. aug 2020

ahoj, ja som po porode zacala mat nebolestivu menstruaciu ale naopak velmi silno ma bolela ovulacia. casom sa to nejak ustalilo. ale tiez som bola velmi prekvapena. drsim palce, nech to neni nic vazne, v tvojom pripade je to este velmi skoro po porode a konzultovala by som s dokim.

veronikaszabova
16. aug 2020

@ajka0207 preco by 2m po porode nemohla mat ovulaciu??

autor
16. aug 2020

@ajka0207 28.7 som bola u gynekológa po šestonedelí robil mi ultrazvuk a potvrdil mi menzes keďže nekojim

mimka11111
16. aug 2020

@ajka0207 jedna moja kamoška porodila za jeden rok dve deti....jedno v januári,druhé v decembri 😉

majamat
16. aug 2020

tazko povedat, cim to je. mozno cyklus prebieha inak, mozno to bola bolestiva ovulka, moze to byt skrateny cyklus a teda pride ms, alebo mozes mat kludne infekciu. odpoved ti da asi len gynekolog. teda ak sa medzitym neico ine neukaze ( napr, ta ms )
keby si aj otehotnela, je to skoro na uhniezdovanie a bolesti s tym suvisiace. to tyk najskor o tyzden moze nastat.

mucinka5512
16. aug 2020

@ajka0207 ja len tak uvažujem, že prečo by nemohla mať 2 mesiace po pôrode ovulaciu 🤷‍♀️🤷‍♀️

ajka0207
16. aug 2020

@mucinka5512 mohla, ale z toho čo napísala skôr tipujem že si myslí že mala ovulaciu lebo jej to píše nejaká "appka". Samozrejme ovulácia nie je vylúčená, ale žien čo ju malo prvý cyklus po pôrode je máličko.

ajka0207
16. aug 2020

@veronikaszabova ja som nenapísala že nemohla ale že je malá šanca.

ajka0207
16. aug 2020

@mimka11111 tak sú aj také pripady, ale nie je to bežné. Ja som skôr narážala na to že autorka vie presný termín ovulky, čo sa mi zdá málo pravdepodobné.

ajka0207
16. aug 2020

Tak áno, keď ti to potvrdil lekár, tak to je ine

daisylucky
16. aug 2020

Môže to byť aj ďalšia menštruácia - môžeš mať rozhádzané cyklus z pôrodu, ja som mala za každým pôrodom iný cyklus, niekedy pravidelný, niekedy nepravidelny. Alebo máš bolestivu ovulaciu - ja som takú mávala medzi druhým a tretím pôrodom.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre