Ahojte, pred 2 mesiacmi som vysadila HAK po 8 rokoch, zacala som pouzivat Pharmatex krem a keďže s priatelom sa este o babo nesnazime tak to aj takmer vždy vytahoval. Stala sa ale vec že asi pred 2 tyzdnami som po styku mala spinenie, akoby sa zmiesal krem s krvou a bolo to ruzove, nie vela a iba na jeden krat ako som sa utrela, potom nič. Pred par dňami som mala dostat menzes - minule som dostala po 26tich dňoch a teraz je už 30 deň. Včera večer som znovu mala také ružové špinenie tak som si myslela že uz bude menzes, ale dnes ráno som mala ešte menej ako včera. Teraz je poobede a nemám nič. Chcem sa spýtať ci neviete čím to môže byť. Je to tým že som vyysadila HAK a upravuje sa mi cyklus? Alebo myslíte že by som mala skúsiť test? Nechcem robiť unáhlené závery, ale som trochu nervozna tak budem rada za rady 🙂
Ja si myslím ze to bude tým vysadením antikoncepcie. Po toľkých rokoch kým sa daju hormóny do poriadku to niečo trvá. Ja mam s pharmatexom len dobre skúsenosti.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Este som zabudla napisat ze uz tyzden mam dost predkramove stavy - vsetko jem a mam nalady