Som či nie som tehu?

kristina1612
8. júl 2019

Ahojte.potrebujem poradit.menstruacia mi meska 2 tyzdne,testy som si robila 3 a boli negat...v sobotu som mala trosku krvaveho vytoku ked som sa utierala potom uz nic...v nedelu vecer pri utierani na wc viac a potom zasa nic...myslite si,ze by som mohla byt tehotna ,aj ked boli testy negat?

diaalex
8. júl 2019

@kristina1612 urob si test alebo zájdi k dr 🙂

sajuri257
8. júl 2019

Nerozumiem tymto otazkam uz 7895 v poradi: "mozem byt tehotna?" Ak si mala pohlavny styk tak mozes byt tehotna aj ked beries hak, mas teliesko, pouzili ste iny druh ochrany alebo test bol negativny. Upokoji Vas ked vam na mk niekto povie ze nie nemozes alebo je to malo pravdepodobne? Chod k dr.na krv a ten ti povie ci si alebo nie si. Ked sexujem hadam ratam s tym ze mozem zostat tehotna.

ivi2891
8. júl 2019

Choď ku gyn na krv nech ti zoberte hcg

bubalea
8. júl 2019

Treba sa objednať na krvý test, ten je presnejší ako tieto domáce

verca888
8. júl 2019

@kristina1612 ked ti uz dva tyzdne meska, tak by som isla jednoznacne k doktorovi. on ti zoberie krv a zisti, ci si alebo nie si. niekedy test moze byt negativny aj ked je zena tehotna.

zankapetro
8. júl 2019

@kristina1612 myslim, ze tri testy by to ukazali, aspon ducha, vies v meskani menstruacie su aj ine faktory, nebrala si antibiotika alebo nieco? zajdi k dr na krv, pripadne odhalit nejaky iny problem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre